18 april gratis webinar: De rente blijft maar laag

Door
Makelaarsland
op

Excuses, momenteel is aanmelden niet mogelijk

Dit is een update van de economische ontwikkelingen en de Nederlandse woningmarkt. Volg het gratis webinar van ING en word bijgepraat over de vooralsnog blijvende lage rente.

In dit online seminar geeft Marieke Blom een actuele beschouwing van de Nederlandse Woningmarkt. Ze betrekt daarin de laatste economische ontwikkelingen, de demografische, sociaal-culturele en klimatologische invloeden.

De rente blijft maar laag

Er zal specifiek ook ingezoomd worden op de vooralsnog maar laag blijvende rente. Heb je al eens eerder een presentatie van Marieke gezien? Ook dan mag je de laatste update niet missen!

Marieke Blom is hoofdeconoom van het Economisch Bureau van ING Nederland. Haar missie is om economie begrijpelijk en relevant te maken voor collega’s, adviseurs en klanten. Ze wil mensen daarmee helpen om betere financiële beslissingen te nemen.

Excuses, momenteel is aanmelden niet mogelijk

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.