De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op 7 april 2018

Door

Maartje Lute

op

14 oktober 2017

Zaterdag 30 september was de tweede NVM Open Huizen Dag van 2017. Duizenden woningzoekers trokken erop uit om te koop staande woningen vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen.

Nu de markt ook buiten de grote steden aantrekt, denken steeds meer mensen erover om te gaan verhuizen. Door de laagdrempeligheid van de NVM Open Huizen Dag zullen er daarom – waarschijnlijk veel meer dan voorheen – latente doorstromers komen kijken. Heb je je huis al in verkoop staan en wil je graag meedoen? Kijk dan op jouw MijnMakelaarsland om je aan te melden.

Veel aandacht voor de Open Huizen Dag

Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiële woningzoekenden rond in jouw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt jouw huis extra gepromoot op funda, terwijl funda rond deze dagen twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal. Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van april 2017, was 12 weken later 43 % verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 26 % verkocht.

Slimme verkopers doen mee

Deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag 2017 via Makelaarsland is gratis. Vraag een informatiegesprek aan of meld jouw woning aan voor verkoop. Je betaalt één vast bedrag van € 1286. Staat je woning al te koop via Makelaarsland? Ga dan naar MijnMakelaarsland, meld je woning aan voor de Open Huizen Dag op 30 september 2017 en vergroot je verkoopkansen!

Wil jij net als 16.000 andere slimme verkopers ook op de hoogte blijven van nieuws in de huizenmarkt?

Voordelen van de Open Huizen Dag

Kijkers hoeven geen afspraak te maken voor een bezichtiging en kunnen zo bij je binnenwandelen. Dat maakt het laagdrempelig en makkelijker. Daarnaast hebben verkopers tijdens de Open Huizen Dag een belangrijke en leuke taak. Zij leiden namelijk zelf al hun kijkers rond. Laat dat nou net iets zijn waar wij bij Makelaarsland helemaal achter staan en waar wij én onze verkopers ervaring mee hebben. Is het moeilijk? Nee. Waarschijnlijk heb je zelf, toen je je huis kocht, ook je vrienden en familie een rondleiding gegeven. Jocke, Bart en Marijke, Jan, Jurriaan en Stephanie vertellen je graag in onderstaande video, hoe zij het doen van rondleidingen beleefd hebben.