5 x aan het water

Door
Makelaarsland
op

Aan het water wonen brengt een aantal voordelen met zich mee. Denk aan het mooie uitzicht, de mogelijkheid voor een plons in het water, de gezelligheid van het waterverkeer door de grachten, of dat je vanuit je eigen achtertuin op de boot kunt stappen.

1. Kanaalweg 30 B Landsmeer

Deze villa

ligt midden in de natuur, met een fantastisch uitzicht over het beschermde natuurgebied ‘Het Ilperveld’. De woning beschikt over een steiger op eigen terrein met aanlegplek voor je boot. Genieten van de natuur of zelfs een uitstapje naar Amsterdam maken is binnen handbereik.

2. Proostwetering 98 Maarssen

De witte twee-onder-een-kapwoning ligt op een unieke plek aan de binnengracht van de Vecht. De woning heeft dan ook een eigen ligplaats in deze gracht, wie wil dat nou niet? Niet te vergeten… De bijzondere ligging; aan het water én dichtbij alle voorzieningen van het dorp!

3. Zaaimansakker 25 Dedemsvaart

Je kunt wel stellen dat deze villa karakter heeft en zich op een unieke locatie bevindt. Gelegen aan een groot meer, zoals je kunt zien heb je hier genoeg ruimte om een boot aan te meren. Zie hieronder hoe je in de zomer heerlijk buiten kunt ontbijten met uitzicht!

4. Ravenshof 14 Lith

Deze riante vrijstaande woning grenst aan een bos met een grote vijver. Ook deze woning heeft een geweldig uitzicht. Als je de beschrijving bij deze woning aan het water leest, ontdek je nog iets leuks: ‘Na aankoop gratis en vrijblijvend interieuradvies door een interieurarchitect!’. Kan niet beter!

5. Dodaarsoever 11 ‘s-Gravenhage

Nog een twee-onder-een-kap in het rijtje van 5, ditmaal een watervilla. Weer een uitzicht waar je ‘u’ tegen zegt! Het fijne aan deze woning is dat je optimaal van je uitzicht kunt genieten door het ruime dakterras. Dit ziet er wel erg comfortabel uit. Zie jij jezelf al zitten?

Zie je jouw droomwoning aan het water hier niet tussen staan? Als je een zoekopdracht plaatst via deze link, ontvang je het nieuwste NVM-aanbod dat voldoet aan jouw criteria op je mobiel!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.