5 x best bekeken huizen op Makelaarsland.nl 2017

Door
Makelaarsland
op

Als je je huis te koop zet, is het natuurlijk best interessant hoeveel mensen er online naar jouw woning kijken. Maar ook als buitenstaander is het leuk om even te kijken welke huizen het nou het best bekeken worden. Of om gewoon wat inspiratie op te doen natuurlijk.

Lambertusstraat 18 te Strijen

Aldijd interesse in een vrijstaande, luxe woning met een vrij uitzicht? Dan is het zeker even de moeite waard om deze woning even te bekijken. Met een combi van rust, luxe en wooncomfort zit je hier dikke prima. Er zitten genoeg uitvalswegen dichtbij richting de randstad en er zijn genoeg voorzieningen zoals winkels, een basisschool, sportvelden, etc… Deze woning is recentelijk door ons verkocht!

Damhert 10 Hoogeveen

Wil jij wonen op één van de meest aantrekkelijk en rustige woonlocaties in Hoogeveen? Dan is dit misschien wat voor jou. Deze woning staat namelijk in de nieuwe woonwijk Erflanden. Geheel voorzien van luxe en comfort. De woning heeft een natuurstenen vloer met vloerverwarming. Stel je krijgt opeens wel hele warme voeten, geen reden voor paniek! De vloerverwarming kan je namelijk per ruimte instellen, dus even afkoelen in een andere ruimte?

Jhr Strick van Linschotenlaan 1 Zwolle

Deze rustig gelegen stadsvilla

heeft veel groen om zich heen. Dichtbij de stad en tegelijkertijd toch in rust wonen met veel groen, dat is een mooie combi hè? Originele kenmerken van de villa zijn in ere hersteld, waardoor de authentieke charme van deze bouwstijl weer tot zijn recht komt. Is deze klassieke stadsvilla misschien iets voor jou?

Lindtsedijk 51 Heerjansdam

Zoek je iets heel anders dan wat je hier tot nu toe gezien hebt? Dan hebben we in het aanbod van Makelaarsland ook nog een knus vrijstaand dijkhuis in de aanbieding. Gelegen aan de Lindtsedijk in het buitengebied van Heerjansdam. Of je hier beetje landelijk woont? Sterker nog, je zit gezellig tussen de grazende paarden, koeien, schaapjes en geitjes. Oh en niet te vergeten, de hardwerkende boeren. Ben je de schaapjes en geitjes een beetje zat? Je zit zo in bijvoorbeeld de grote stad Rotterdam.

Veldzicht 10 Loppersum

Deze twee-onder-één kap staat in een groene wijk aan de rand van Loppersum. De lichtinval doet deze woning erg goed, zoals je al op de foto’s kunt zien. Nu zul je het niet snel doen, maar straks (als het 20 graden warmer is) kan je weer heerlijk buiten zitten met vele vrienden en familie in de ruime achtertuin. Door de grote interesse is ook deze woning succesvol verkocht!

Bekijk hier ons huidige woningaanbod

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.