5 x Duurste huizen bij Makelaarsland 2017

Door
Makelaarsland
op

Bij Makelaarsland betaal je één vast bedrag voor elk huis, in elke woonplaats, in plaats van een percentage over de verkoopprijs. Dat betekent, hoe duurder jouw huis is, hoe groter jouw voordeel is als je met ons verkoopt. Is jouw verkoopprijs hoger dan € 1.000.000 dan is je voordeel minimaal € 13.839.

Bereken direct en gratis jouw besparing

Dat we een hoop slimme verkopers hebben, blijkt wel. Bekijk hier een top 5 de duurste huizen die verkocht zijn bij Makelaarsland in 2017.

Ook verkopen met Makelaarsland, bekijk hier hoe!

Villa in Hoofddorp € 1.950.000

Deze prachtige vrijstaande villa staat op een ruime kavel van maar liefst 1100 vierkante meters. Dat is veel grond, ja. Met al deze ruimte kijk je waarschijnlijk ook niet raar op wanneer ik vertel dat deze villa over zo’n 14 kamers beschikt. Een woning met allure door de bijzondere architectuur, schitterende tuin met veranda en een zwemvijver.

Appartement Amsterdam € 1.500.000

Dit prachtige appartement in Amsterdam is recent voor de verkoop gerenoveerd. Het is binnen erg ruim en heeft prettige lichtinval. Daarnaast heeft het ook nog een riant dakterras. De prettige sfeer is duidelijk van de foto’s af te lezen. En… Geweldig gelegen aan de Prinsengracht in Amsterdam! De nieuwe eigenaren hoeven gelukkig ook niet met alle zware boodschappen de trap op, want er is een lift waarmee je gelijk de woning binnenloopt.

Duinvilla in Wassenaar € 1.375.000

Deze riante villa heeft alle gemakken die een huis comfortabel en luxe maken. Daarnaast is de ligging ook nog perfect. Op loopafstand van het natuurgebied ‘Meijendel’ en het mooie strand van Wassenaar. Ook nog dichtbij het centrum van Wassenaar en ligt Den Haag in de nabije omgeving.

Familiehuis te Wassenaar € 1.365.000

Dit geweldige familiehuis is ook gelegen in Wassenaar. De nieuwe eigenaren wonen in een kindvriendelijke buurt op loopafstand van de lagere school, kinderdagverblijf en sportclubs. Ook wonen zij aan het bosrijke landgoed van Kasteel De Wittenburg. De woning is geheel gemoderniseerd met klassieke en toch moderne uitstraling. Ze hebben een fraaie hal met ingelegd Italiaans marmer en Belgische hardstenen vloer. Looking good!

Huize Witham te Nieuwstadt € 1.250.000

Hier zie je het zeer bekende, statige en markante Huize Witham. Het is een heel groot (met de nadruk op heel) Herenhuis, namelijk met een perceeloppervlakte van 2420 vierkante meters. Het geheel is gelegen op een parkachtig domein van ongeveer 4 hectare. Het rijksmonumentaal herenhuis is herbouwd in de 17e eeuw op de plaats waar eerder een kasteel stond. De sfeer van deze vroegere tijden kan men nog steeds in dit historisch complex waarnemen!

Nieuwsgierig naar meer unieke woningen en net als 16.000 andere slimme verkopers op de hoogte blijven? Ontvang dan maandelijks gratis tips, advies en nieuws over de huizenmarkt.

Ja, ik ontvang graag gratis tip en nieuws

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.