5 x kantoor aan huis

Door
Makelaarsland
op

Ben of ken jij ook iemand die het al doet? In plaats van op kantoor, gewoon thuis achter het bureau kruipen en hup, aan de slag. Thuiswerken is helemaal van nu. Geen reistijd, geen collega’s die je kunnen afleiden én: de bezorger hoeft nooit meer bij de buren aan te bellen! Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuw huis, dan is zo’n werkplek toch best fijn. Bekijk 5 woningen met een thuiswerkplek. Werk ze!

Biancaland 83 in Den Haag

Een moderne werkplek in een rustige buurt. Het gaat hier om een vrijstaande woning en daarom de ideale plek om ongestoord te werken. Met oneindig veel keuze aan boeken heb je Google bijna niet meer nodig. (En omdat je toch al thuis bent, kun je na je werk gelijk plaatsnemen aan de bar in de keuken voor de vrijmibo.)

Zwitserlandstraat 38 in Almere

Er zijn verschillende beroepen die je thuis kunt uitoefenen. De één kan al aan de slag met een laptop, de ander heeft meer nodig. Bijvoorbeeld een echte barbiersstoel zoals hier in deze hoekwoning uit 2016. De stoel neemt niet veel ruimte in en heeft zelfs geen aparte kamer in beslag genomen. Voor dit klusje is wel goed licht nodig en daarom is dit de perfecte plek om de kunst uit te oefenen. Toevallig geen barbier? Ook als thuiskapper, nagelstyliste of pedicure kun je hier uit de voeten.

Mergelven 64 in Veghel

Een hip hoekje om al je creativiteit in kwijt te kunnen. Dat vind je in deze instapklare, luxe twee onder één kap woning in Veghel. Hier is echt aandacht besteed aan het thuiswerken. Deze plek bevindt zich om de hoek van de L-vormige woonkamer. Oordoppen in en aan het werk, want zeg nu zelf: van dit plaatje krijg je toch zin om te werken?

Nieuwsgierig? Plan een bezichtiging!

Met thuiswerken heb je geen dure huurkosten van een kantoorruimte. Benieuwd wat dan de hypotheekmogelijkheden zijn?

Vraag gratis hypotheekgesprek aan

Stoomlederplein 33 in Rijen

Je kunt je eigen kantoor aan huis runnen in deze tussenwoning met vrij uitzicht in Rijen. Er is hier zelfs een wachtkamer aanwezig waar de volgende klant op z’n beurt wacht. Interessant om te weten: het NS-station is vier minuten lopen vanuit hier, er is ook een carport én openbare parkeergelegenheid aanwezig voor meerdere auto’s.

Dubbelde Skeer 2 in Hippolytushoef

Jij aan het werk? Zij aan het werk. Zelf nog een klusje klaren terwijl de kids een mooie tekening maken op hun eigen ‘werkplek’. Je kunt hier plaatsnemen aan de keukentafel, of in het zelfgemaakte houten zitje in de keuken. De sfeer is aangenaam in deze robuuste twee onder één kapper, dus met de inspiratie komt het vanzelf wel goed.

Kom een keer langs om de sfeer te proeven!

Wil je op de hoogte worden gehouden van al het nieuws op de woningmarkt? Ontvang dan elke maand onze gratis update met tips voor kopers, verkopers en huizenbezitters, nieuws en alle andere dingen die je moet weten.

Ja, ik ontvang graag gratis tips en nieuws

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.