5 x wonen: hoog en droog

Door
Makelaarsland
op

De warme nazomerdagen zijn bijna voorbij. Herfstweer met wind en regenvlagen staat ons te wachten. Waar wil je het liefst wonen als het hoost van de lucht? Juist! lekker hoog en droog. Bekijk de hoogstgelegen woningen in ons woningaanbod.

1. Karrenstraat 33, den Bosch

Woonlaag 2 – kamers 2

De woning dateert oorspronkelijk uit het begin van de 20e eeuw, maar is in 1992 volledig gemoderniseerd. Je komt binnen via het zonnige privé-dakterras op de gezellige, royale buitenruimte die gerealiseerd is op op de eerste verdieping tussen de Karrenstraat en de Hooge Steenweg. De ruime hal biedt toegang tot de keuken, het toilet en de zeer riante woonkamer van 40 m2. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op de prachtige historische panden van de Hooge Steenweg.

2. Grevelingestraat 122, Lisse

Woonlaag 2 – kamers 3

Modern, licht appartement, in het appartementencomplex La Cascade, op de hoek Ringvaart-Greveling, met een fantastisch uitzicht over het water en de jachthaven.
Het appartement uit 2008 heeft een garage en berging. Woonoppervlakte appartement is 155 m2 , de garage 33 m2 en het balkon 18 m2. Bij het gebouw hoort een privé parkeerterrein dat toegang biedt tot het promenadedek. Voor de invalide of slecht ter been personen is er vanaf het parkeerterrein een lift naar het promenadedek. Voor booteigenaren kan in het haventje een aanlegsteiger gehuurd worden voor de boot. Een prima locatie voor comfortabel wonen en liefhebbers van de watersport.

3. Johan Braakensiekstraat 119, schiedam

Woonlaag 9 – kamers 3

In een goed onderhouden appartementencomplex een prachtig 3-kamer gelegen op de negende verdieping. Het appartement heeft nieuwe laminaatvloeren en strakke wand- en plafondafwerking! Verder is er een royale doorgebroken woonkamer van 35 m², 2 slaapkamers en een ruime keuken. De woning verkeert intern in een goed onderhouden staat en beschikt aan de achterzijde over een terras gelegen op het westen. In de omgeving is veel openbaar groen, centraal gelegen ten opzichte van het centrum.

hoog en droog

hoog en droog

Zit jouw droomwoning er niet tussen maar ben je wel op zoek naar een huis? Maak een zoekopdracht aan en ontvang elke dag het nieuwste woningaanbod uit heel Nederland in jouw mailbox.

Ja, ik wil graag een gratis zoekopdracht aanmaken

4. Boulevard Bankert 398, Vlissingen

Woonlaag 11 – kamers 4

Wat wil je nog meer? Het zonnigste privé-terras op één van de mooiste zuidstrand-plekjes van Nederland. Aan de zonkant van het appartementscomplex ‘Belvedère’ zit je lekker uit de wind met uitzicht over de Westerschelde, het strand, Boulevard-leven met – zeker net zo boeiend – een weids achter-uitzicht over de gezelligheid van Vlissingen stad en Middelburg in de verte. Echt, het beste van twee werelden; Van s’ ochtends vroeg tot laat in de namiddag, heerlijke Zeeuwse zon met – wegens de perfecte situering – een schaduwrijke verkoelende blik over het Walcherse achterland. Zowel voor en achter vormen de prachtige Zeeuwse wolkenluchten een blijvend indrukwekkend schouwspel.

hoog en droog

hoog en droog

5. Kometenstraat 189, Spijkenisse

Woonlaag: 12  – Kamers 3

Dit schitterende penthouse ligt aan de rand van de stad met een woonoppervlakte van 126 m² met dubbel geïsoleerde vloer en HR++ beglazing allemaal zeer goed onderhouden. Er is een ruime inpandige privé-garage. Maar nog wel belangrijker rondom het penthouse een zeer ruim terras van wel 96 m², wat uniek is in de regio. Vanaf het terras heb je een panoramisch uitzicht over de weidse omgeving.

Wil jij net als 17.000 andere slimme verkopers ook op de hoogte blijven van nieuws in de huizenmarkt?

Ja, ik ontvang graag tips en nieuws

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.