5 x wonen in een kasteel

Door
Makelaarsland
op

27 april is de dag dat wij de verjaardag van onze eigen koning vieren. Waar onze koning de kastelen voor het uitkiezen heeft, is dat voor de gewone woningeigenaar helaas niet zo makkelijk. Wie droomt er nou niet van zijn eigen kasteel… Deze vijf verkopers van Makelaarsland hebben van hun droom werkelijkheid gemaakt!

Heilaardreef 6

Met de naam Princenborch kan het nauwelijks koninklijker worden. Op een rustige plek maar toch dicht bij de stad en dicht bij uitvalswegen ligt deze prachtige villa. Binnen in de villa voel je je direct de koning te rijk. Door alle ruimte heb je de mogelijkheid tot dubbele bewoning, een kantoor aan huis of simpelweg genieten van alle ruimte die dit kasteel biedt.
Kasteel
Kasteel

 Dreef 86

Deze stijlvolle notariswoning met de prachtige naam “In den Oliphant” beschikt over ruim 2.100 m2 grond. De woning ligt aan het eind van een doodlopende straat in een kindvriendelijke buurt. Grenzend aan de polder kan je genieten van landelijke vergezichten. De woning heeft een eigen parkeergelegenheid, een master bedroom met badkamer op de begane grond en nog eens 3 slaapkamers op de verdieping. Hier bevindt zich tevens een tweede luxe badkamer.
Kasteel
Kasteel

Koningin Emmakade 164

Eén en al koningshuis! Dit prachtige monumentale hoekpand beschikt over 4 verdiepingen van zeer ruime afmeting. De woning is voorzien van zeven slaapkamers, twee badkamers, een moderne keuken, etc. Kortweg, te veel om op te noemen. De woning ligt vlak bij openbaar vervoer en uitvalswegen. Zoek je het liever wat dichterbij, dan ben je met 5 minuutjes op het strand of in het centrum van Den Haag.

Kasteel
Kasteel

Rust en werk 4

In het hooggelegen en bosrijke Schuddebeurs ligt deze royale villa. De woning ligt op een zeer rustige locatie op tien minuten afstand van monumentenstad Zierikzee en 15 minuten van een 18-holes golfbaan. De woning zelf betreft een luxueus landhuis uit 2002 met fraaie vormgeving, op een perceel van 7.565 m2. Zowel de woning als de tuin is in de jaren 2014 tot en met 2017 nog volledig verbouwd, waardoor je weinig last zal hebben van achterstallig onderhoud.
Kasteel
Kasteel

Prins Constantijnlaan 3

Aan de Prins Constantijnlaan ligt deze sfeervolle vrijstaande villa op een perceel van 2805m2. De woning beschikt onder andere over een verwarmd zembad, overdekt terras, ruime leefkeuken, sfeervolle living en een aparte TV-kamer. Ook is er een badkamer aanwezig op de begane grond en is er de optie voor een ruime slaap- of werkkamer. Op de verdieping vind je drie ruime slaapkamers, een kastenkamer en een badkamer.
Kasteel
Kasteel

Ben je op zoek naar jouw eigen kasteel en ben je enthousiast geworden van deze woningen? Maak gratis onze zoekopdracht aan en je blijft 24/7 op de hoogte van het nieuwste woningaanbod.

Maak een gratis zoekopdracht aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.