5 x wit, witter, witst.

Door
Makelaarsland
op

Woningliefhebbers kennen het. Toch even omkijken wanneer je langs een grote, witte boerderij of villa rijdt. Het heeft een bepaalde charme waar menig mens voor valt. Er zijn veel varianten van de witte woning. Hier 5 witte woningen. Het mooiste? Ze staan nog in verkoop.

1. Idyllisch gelegen

Deze witte woning in Oostvoorne is idyllisch gelegen en vrijstaand. Het is niet alleen een mooi plaatje maar ook de omgeving is prachtig. Zo ligt het dichtbij bos, strand, duinen, meren en zee. Als finishing touch bevindt zich in de tuin nog een zwembad ook.

2. Riet gedekte villa

In Epe ligt deze prachtige, witte en riet gedekte villa. Dit huis ligt in een bosrijk gebied en heeft een eigen tennisbaan! De omliggende natuurgebieden zijn ideaal voor wandel- en fietsfanaten. Bij deze woning is zowel binnen als buiten op de details gelet.

3. Zweeds landhuis

Dit bijzondere, witte, Zweedse landhuis is een opvallend object. Dit witte huis is erg ruim gelegen op een kavel van 2300 m2. Je hebt hier veel privacy en zelfs een eigen ontsluiting naar de Kloosterbossen. Naast de woning is ook de tuin bijzonder. Deze natuurtuin loopt bijna naadloos over in de omliggende natuur. Voor de echte natuurliefhebber een pareltje!

4. 320 m2 woonplezier

Deze witte woning is speciaal door zijn uiterlijk maar ook zeker om zijn grootte. Maar liefst 320 m2 woonoppervlakte krijgt de volgende eigenaar om in te wonen. Heel veel woonplezier dus en dat op 10 minuten reistijd van Amsterdam. Daarnaast is ook het omliggende perceel behoorlijk groot. Door de bijzondere details, de ligging en het aangrenzende vaarwater is dit ultiem wooncomfort!

5. Limburgs paradijs

Van Noord-Holland gaan we dan door naar het zuiden. In Limburg, Ittervoort om precies te zijn, ligt de laatste witte woning. Van hobbykelder, tot kantoorruimte en inloopkast. Alles is aanwezig, zelfs een centraal stofzuigsysteem. Deze luxe woning is vlakbij Roermond gelegen, een paradijs voor de shopliefhebber.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.