6 april: De ING Hypothekendag

Door
Makelaarsland
op

Op zaterdag 6 april organiseert ING weer een inloopdag speciaal voor hypotheken. Loop binnen en ontdek hoeveel ruimte je hebt. Helemaal een goed idee na de Open Huizen Dag van 30 maart.

Iedereen kan op zaterdag 6 april een deelnemend kantoor binnenlopen voor een vrijblijvend gratis hypotheekgesprek. De ING Hypothekendag is een week na de NVM Open Huizen Dag. Heb jij dus je droomhuis bezocht laat je dan informeren over welke mogelijkheden je hebt.

 Voor wie is de Hypothekendag?

  • Klanten en niet-klanten van ING
  • Orienteerders op de woningmarkt (wat kan ik eigenlijk lenen)
  • Mensen die een andere woning willen kopen of hierop aan het orienteren zijn
  • Mensen die willen weten of hun huidige hypotheek nog wel past

Kijk hier welke ING kantoren er meedoen in jouw buurt.

Wat kan je verwachten van het gesprek

Je loopt de deur uit met een indicatie van wat je kan lenen en wat je maandlasten worden. Zo kan jij goed voorbereid op zoek naar je eerste of je volgende woning. Let op: het gaat om een oriënterend gesprek. Indien je ervoor kiest om het adviestraject in te gaan, worden hier wel kosten voor gerekend. Uiteraard zal de ING-adviseur je hierover informeren.

Wat moet ik meenemen naar het hypotheekgesprek

  • Recent loonstrookje of jaaropgave
  • De WOZ-waarde van je huis (als je die al hebt) / je maandlasten

Dit is je kans om zonder afspraak geheel vrijblijvend met een hypotheekadviseur in gesprek te gaan. Het gesprek tijdens de Hypothekendag is helemaal gratis.

Liever een ander moment?

Ben je niet in de gelegenheid om zaterdag 6 april langs te komen, of wil je al eerder jouw vragen stellen? Maak dan voor een ander moment een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek met een van de hypotheekadviseurs van ING.

Vraag gratis hypotheekgesprek aan

 

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.