De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op 7 april 2018

Door

Maartje Lute

op

1 februari 2018

Twee keer per jaar vindt de NVM open huizen dag plaats. Duizenden woningzoekers trekken erop uit om te koop staande woningen vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen.

De markt is behoorlijk veranderd. Zo zijn er op dit moment heel veel zoekers maar is er minder woningaanbod. Door de laagdrempeligheid van de NVM Open Huizen Dag zullen er daarom – waarschijnlijk veel meer dan voorheen – latente doorstromers komen kijken. Heb je je huis al in verkoop staan en wil je graag meedoen? Kijk dan op jouw MijnMakelaarsland om je aan te melden.

Veel aandacht voor de Open Huizen Dag

Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen op deze dag dus potentiële woningzoekenden rond in jouw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt jouw huis extra gepromoot op funda, terwijl funda rond deze dagen twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal. Van woningen die hebben deelgenomen aan de vorige NVM Open Huizen Dag, was 12 weken later 43% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 26% verkocht.

Slimme verkopers doen mee

Deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag van april 2018 via Makelaarsland is gratis. Vraag een informatiegesprek aan of meld jouw woning aan voor verkoop. Je betaalt één vast bedrag van €1.286. Staat je woning al te koop via Makelaarsland? Ga dan naar MijnMakelaarsland, meld je woning aan voor de Open Huizen Dag op 7 april 2018 en vergroot je verkoopkansen!

Voordelen van de Open Huizen Dag

Kijkers hoeven geen afspraak te maken voor een bezichtiging en kunnen zo bij je binnenwandelen. Dat maakt het laagdrempelig en makkelijker. Daarnaast hebben verkopers tijdens de Open Huizen Dag een belangrijke en leuke taak. Zij leiden namelijk zelf al hun kijkers rond. Laat dat nou net iets zijn waar wij bij Makelaarsland helemaal achter staan en waar wij én onze verkopers ervaring mee hebben. Is het moeilijk? Nee. Waarschijnlijk heb je zelf, toen je je huis kocht, ook je vrienden en familie een rondleiding gegeven. Jocke, Bart en Marijke, Jan, Jurriaan en Stephanie vertellen je graag in onderstaande video, hoe zij het doen van rondleidingen beleefd hebben.