Beoordelingen Verkoopcoach

Door

Makelaarsland

op

29 januari 2012

 

Referenties over Chiara de Geus

Beste Chiara,

Bezem & Blik heeft zeer professionele foto’s gemaakt voor de verkoop van onze appartement. Door de manier van fotograferen zijn wij ervan overtuigd dat ons appartement veel bezichtigingen zal krijgen. Een aanrader voor iedereen die zijn huis te koop wil zetten.

Met vriendelijke groet,

Sandra en Jorn
26 maart 2014

 

Vandaag een fotoshoot van mijn woning gedaan met Chiara voor de verkoop ervan. Ik bereidde de styling grondig en uitgebreid voor. Ondanks dat wist Chiara mij tóch nog op wat zaken te wijzen waardoor de shoot volledig aan mijn verwachtingen voldoet.

Mijn complimenten voor de wijze waarop Chiara tewerk gaat. Zij is in staat de sterke punten van de woning zodanig in beeld te brengen dat daarmee geen aanvullende omschrijving noodzakelijk lijkt.

Gr. Cora

 

Chiara de Geus heeft voor de verkoop van mijn woning een fantastische fotoreportage gemaakt. De foto’s laten heel goed zien hoe de woning in elkaar zit. Ik ben zeer tevreden en ga er van uit dat de foto’s voor een goede verkoop gaan zorgen .

Chiara bedankt ,

Mark Koets
Januari 2014

 

Referentie over Joan Van Rees (november 2013)

We zijn erg blij met de super mooie interieur en exterieur foto’s van ons huis! Hiermee komt het huis heel goed en natuurgetrouw uit de verf en dat zal de verkoop zeker bevorderen! De foto’s zijn vanuit hele mooie standpunten genomen, met gevoel voor de ruimte, lichtval, details en compositie. Wat ben ik blij dat ik dat ik niet zelf aan de slag ben gegaan! Ondanks dat ik een zeer goede camera heb overigens. Dit is echt een vak apart, de mooie foto’s bewijzen het.

Mooi resultaat voor een hele nette prijs, dat was het zeker waard, bedankt!

Gr. Niek

 

Referenties over Verkoopcoach Chiara de Geus (juni 2013)

Beste Chiara,

Ik heb de foto’s bekeken. Mooi zeg. Echt vakwerk!! Bedankt!!

Groeten

Rob Baaij

 

Hoi Chiara,

Bedankt voor je zeer professionele inzet! De uitstekende kwaliteit van de presentatie heeft zeker bijgedragen aan de verkoop van ons appartement.

En wat ook heel belangrijk is, is dat wat je afspreekt ook nakomt.

Wij zijn erg tevreden en bevelen jou dan ook aan.

Bedankt voor je inzet.

Met vriendelijke groet,

Martin Brouwer

 

“Chiara is een vriendelijke en ontspannen fotograaf die op diplomatieke wijze meedenkt over hoe een huis het beste tot zijn recht komt op de foto’s. Ze werkt autonoom, ziet zelf wat de belangrijkste onderdelen zijn, en laat deze prima tot hun recht komen. Ze komt bovendien haar afspraken na en werkt snel.”

Inge Jansen

 

Vorige week Bezem en Blik bij ons thuis gehad voor het fotograferen van onze woning voor de verkoop.

Van te voren lastig om te weten of er een geschikte fotograaf zal komen, zeker als je zo’n pietje precies bent als mij! (En eerdere ervaringen)

Gelukkig waren mijn verwachtingen gelijk bij kennismaking gerust gesteld.

Elke ruimte werd goed doorgenomen, er werd goed advies gegeven en kreeg ik gelijk de foto’s te zien, dus dan weet je wat je kan verwachten.

Zelfs een extra foto van het toilet omdat er een fotolijstje niet naar mijn zin hing en een extra foto omdat de prullenbakklep niet helemaal dicht zat waren geen enkel probleem.

En nu onze woning in de verkoop staat krijg ik super reacties op de foto’s van familie en vrienden.

Ik zeg een echte aanrader!!

MVG Michelle Brandhorst

 

Referentie over Verkoopcoach Rick Rijshouwer (maart 2013)

In december 2012 hebben wij besloten om ons huis zelf te verkopen.Een ontzettende leuke uitdaging,zeker in tijd van crisis.

Wij kregen de gelegenheid om gebruik te maken van Rick zijn diensten.

Wij zijn super blij dat wij dat hebben gedaan en het resultaat was geweldig!

Binnen 2 weken 8 aanvragen voor een bezichtiging en binnen een maand was onze woning verkocht.

Wil je ook  zelf je eigen huis verkopen maar twijfel je nog: gewoon doen!!

Maak dan zeker gebruik van mooie foto’s en plattegronden en ontvang de bezoekers met een kopje koffie dan moet het snel lukken.

Rick nogmaals hartelijk dank!

Hartelijke groeten,

Rob en Karin Koolstra

“Hoi Nathalie, reeds 2 weken na publicatie van de foto’s kregen wij de eerste bezichtiging. Deze dame was helemaal enthousiast over de woning, de inrichting en het uitzicht. Na nog eens 2 bezichtigingen met haar hele familie kwam het 1e bod. Uiteindelijk zijn wij uitgekomen op een prijs die wij in gedachten hadden. Niet gek toch in deze tijd? Wij zijn ervan overtuigd dat jouw professionele foto’s geholpen hebben. De aandacht op Funda was heel groot. “

J. en L. Lowensteijn, Wormer

 

“Beste Nathalie, de verkoop ging allemaal razendsnel. Woensdag op Funda, zondag een rondleiding en dinsdag verkocht onder voorbehoud. Binnen een week dus. Ondertussen is de verkoop definitief. Het heeft zeker geholpen dat we mooie foto’s hadden en dat het huis echt keurig netjes was. Bedankt voor je inzet!”

J. en P. Klaver, Alkmaar

 

“Ons huis is verkocht. Uw fotografie en plattegronden hebben hier zeker aan bijgedragen. Mijn dank!”

E. van Hall, Heemstede

Verhuizen van het hoge noorden naar de randstad. Makkelijker gezegd dan gedaan. Want, met 2,5 uur reisafstand van het te verkopen huis naar de nieuwe woonplaats en 6,5 maand zwanger. Hoe ga je dat doen? Gelukkig bood Makelaarsland de oplossing. Een verkoopcoach, die niet alleen de styling en een fantastisch mooie verkoopbrochure maakt, maar ook een optie om de bezichtigingen te verzorgen. Wat een betrokken, enthousiaste en leuke mensen zijn jullie! Jullie doortastendheid en hands-on mentaliteit hebben ervoor gezorgd dat mijn woning binnen 2,5 maand een nieuwe eigenaar heeft gevonden. Christien Beukelaar en Nine Boersma, bedankt voor jullie inzet. Mijn woning was bij jullie in prima handen en ik heb rustig kunnen genieten van een mooie zwangerschap. Alle lof voor jullie!

Lieve groet, Monique

  • Referentie over Verkoopcoach Rick Rijshouwer (7 januari 2013)

Beste Rick,

De combinatie van het zelf de rondleidingen verzorgen in combinatie met een proffesionele presentatie leek mij vooraf ideaal. Dat is die ook gebleken, daar het huis immers snel was verkocht! Het was erg fijn om goede foto’s te hebben waaruit de ruimte in het huis goed naar voren kwam. Rick is iemand die met een paar kleine ingrepen zorgt dat alles er net even flink beter uit ziet! Strakke, opgeruimde, goed belichtte en ruimtelijke foto’s waren het resultaat. Ook een goede plattegrond, waarbij een potentiële koper meteen een indelingssuggestie krijgt is door Rick verzorgd. Ik ben er van overtuigd dat het van groot belang was bij de verkoop van mijn huis dat het huis er door de presentatie uitsprong.

Succes!

groet,

Jonne

 

Referentie over Verkoopcoach Joan van Rees (27 december 2012)

Hoi Joan,

Kan je niet genoeg bedanken voor de prettige en leuke samenwerking. Van het eerste intake gesprek tot het begeleiden bij de bezichtigen, uitstekend! Je gesprekken hebben mij zeker een fijn gevoel gegeven. Het zit in de details en daar maak je het verschil!. Dank zij jou zijn wij een stuk dichterbij om onze droom te verwezenlijken.  Ik zal je zeker aan mijn vrienden en bekenden aanraden.

Veel succes,

Jutta & Lucio.

 

Referentie over Verkoopcoach Chiara de Geus (11 december 2012)

Chiara de Geus heeft afgelopen dag bij mij op een professionele manier goede fotos gemaakt en hele goede tips en adviezen gegeven om de woning zo goed mogelijk over te laten komen. Ze is een vrolijke spontane dame, verstaat haar vak en levert in een korte tijd de mooie fotos aan! Een aanrader!

groetjes Rienke

 

Referentie over Verkoopcoach Rick Rijshouwer (6 december 2012)

Beste Rick.

Ik wil je hartelijk bedanken voor de prachtige foto’s die je van mijn huis aan de Hondsdrafweg in Zwolle hebt gemaakt. Mede daardoor (en natuurlijk omdat het een prachtig huis is J ) heb in mijn huis binnen vier dagen kunnen verkopen voor een hele goede prijs! Familie, vrienden, bekenden en buren vonden de foto’s geweldig en het huis prachtig gestyled, waarvoor dank!

 

Referentie over Verkoopcoach Rebekka Spoelstra (27 november 2012)

Mevrouw Spoelstra,

Mijn huis is inmiddels binnen twee weken verkocht voor de vraagprijs.

Van meerdere kanten krijg ik te horen dat mijn huis met zulke mooie foto’s op Funda staat. Alle lof voor u. Bedankt voor uw bijdrage aan de snelle verkoop van mijn huis.

Met warme groet,

Niko Zentveld

 

Referenties over Verkoopcoach Marieke Blezer (november 2012)

“Super bedankt! Wat een mooie foto’s zijn het geworden! We zijn er
super blij mee.” Bas Bitter

“Ja inderdaad verkocht. Ik had je van de week nog geprobeerd te bellen om je het goede nieuws te vertellen, goed he binnen 10 dagen en een goede prijs! Nogmaals bedankt voor je superfotos, folders, plattegronden en teksten” Desmond van Tol

“Echt vakwerk. Ik ben heel tevreden. Kan het iedereen aanraden.” Fred Bos

 

Referentie over Verkoopcoach Chiara de Geus (november 2012)

Ik ben erg tevreden met de keuze om met Chiara de Geus in zee te zijn gegaan voor de presentatie van mijn woning op Makelaarsland.

De professionele aanpak en de klantvriendelijkheid waren de kosten echt wel waard.

Mocht ik weer voor de keus komen staan dan zal ik niet twijfelen om Chiara in te schakelen.

Chris Bouwens

 

Referentie over Verkoopcoach Marjolein Gaasbeek

We gingen zelf al bijna verhuizen en ons huis was nog niet verkocht ondanks de vele kijkers die we hadden. Nog één keer wilden we alles uit de kast halen en besloten de Verkoopcoach in te schakelen. We wilden graag nieuwe foto’s, advies over hoe we een leegstaand huis straks toch aantrekkelijk konden houden en we wilden graag iemand die de bezichtigingen voor ons kon doen als we 100 kilometer verderop zouden wonen.  Dat bleek niet nodig, want op de valreep verkochten we ons huis. Daar waren we uiteraard heel blij mee. Maar ook als dat niet het geval was geweest hadden we een heel goed gevoel bij Marjolein Gaasbeek die echt met ons meedacht met een frisse blik en heel eigen expertise. Marjolein Gaasbeek van Verkoopcoach kwam binnen als potentiele kijker. Ze gaf ons als positief kritische vakvrouw een paar heel goede, snel uit te voeren tips gegeven om nog wat meer ruimte en licht te creëren.  Ze maakte ook prachtige foto’s. Ze klom zelfs op het dak van onze schuur om  een nog net iets mooiere foto te kunnen maken van de bijzondere bovenste verdieping van ons huis. De foto’s hebben we niet meer nodig gehad maar zijn nu een mooi aandenken aan ons oude huis. Als we ooit weer een huis zouden verkopen, zouden we waarschijnlijk meteen met de Verkoopcoach beginnen.

Hartelijke groet,

Ingeborg Möller

 

Referentie over Verkoopcoach Rick Rijshouwer (29 oktober 2012)

Beste Rick.
Toen ik in maart besloot om mijn huis te koop te zetten, was één van de zaken waar ik een beslissing over zou moeten nemen of ik in zee zou gaan met een full-service makelaar of de modulaire aanpak van Makelaarsland. Na gesproken te hebben met een drietal full-service makelaars bij mij thuis en telefonisch contact met een zeer enthousiaste Trudy van Makelaarsland was mijn keuze snel gemaakt. De lagere kosten en de modulaire aanpak bij Makelaarsland gaven bij mij de doorslag.  Door zelf eerst goed rond te kijken op Funda en andere huizensite was ik er wel van overtuigd dat foto’s en een mooie verkoopbrochure cruciaal zijn voor een snelle en goede verkoop. Je krijgt geen tweede kans om een eerste indruk te maken.
Dus koos ik voor de Verkoopcoach. Deze persoon is zoveel handiger in het maken van de juiste foto’s met de goede belichting en oog voor details. Ook het schrijven van tekst van de verkoopbrochure is niet mijn sterkste punt. Heel snel na het opgeven van de opdracht, nam Rick Rijshouwer contact met mij op en gelukkig was hij snel beschikbaar en maakten wij een afspraak. Gelukkig had ik nog wel een paar dagen de tijd om het huis echt goed op te ruimen, nog kleine klusjes te doen en schoon te maken.  Deze adviezen werden ook vooraf door Rick gegeven, want een opgeruimd huis oogt veel rustiger en leidt niet onnodig af. Rick heeft ongeveer 3 uur nodig gehad om mijn huis en tuin goed in beeld te brengen,  door spullen net even iets anders neer te zetten of weg te halen, de juiste belichting en invalshoek te kiezen en het gebruik van goede materialen. In een gezellig gesprek hebben wij de kenmerken van mijn huis besproken en deze zijn dan ook op een goede manier verwoordt in de verkoopbrochure. De verkoopbrochure was binnen een paar dagen na de opnamedag klaar. Deze werd digitaal naar mij opgestuurd, zodat ik deze nog kon bekijken en eventueel op en aanmerkingen kon geven. Ik was erg tevreden met het werk van Rick. De verkoopbrochure heb ik 25 keer laten afdrukken en bij elke bezichtiging aan de belangstellenden meegeven. Ook daar kreeg ik veel positieve reacties op.

Ik ben ervan overtuigd dat naast een scherpe en realistische vraagprijs, maar ook mede dankzij de goede foto’s en de verkoopbrochure  de verkoop van mijn huis erg voorspoedig is verlopen. Binnen 4 maanden heb ik mijn huis met een klein verlies verkocht. Gezien de kopersmarkt en huidige crisis mag ik zeer tevreden zijn. Ik raad iedereen aan die voor Makelaarsland kiest om ook voor het gemak en de professionaliteit van een verkoopcoach te gaan.

Ik heb je toendertijd al bedankt voor je inzet en de prettige samenwerking en het mooie resultaat. Succes in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Paula Bonink

 

Referentie over Verkoopcoach Jakob van Vliet (8 oktober 2012)

Op aanraden van een vriendin heb ik besloten om met Makelaarsland te werken. Doordat ik overdag niet thuis ben heb ik gekozen voor de verkoopcoach icm verrichting van bezichtigingen. Hierbij kregen we Jakob van Vliet aangewezen. Tijdens het intake gesprek merkte ik direct dat Jakob precies in de gaten heeft hoe kopers naar een huis kijken. Ik kreeg direct een aantal tips en adviezen mee. De foto’s en brochure werden gemaakt nadat ik ruim tijd had om de tips tot uitvoer te brengen. Na enkele dagen wachten kreeg ik de brochure te zien en mijn woning zag er perfect uit.
Tijdens de bezichtigingen kregen we direct terugkoppeling van de reacties van potentiele kopers. Ik weet zeker dat het dankzij de inspanning en de enthausiaste en persoonlijke benadering van Jakob is, dat mijn huis reeds na 2 weken voorwaardelijk verkocht is, ondanks de moeilijke woningmarkt!

Makelaarsland en Jakob waren voor mij de perfecte oplossing.

Mvrgr,

Jeroen Simonetti

 

Referentie over Verkoopcoach Rick Rijshouwer (4 oktober 2012)

Hallo Rick,

De kopers gaven direct bij binnenkomst aan “Het huis is net als op de foto’s, meestal valt het tegen” Tja toen wist ik genoeg, zij gaan het kopen, en dat is ook gebeurt!
Verder was de samenwerking met Rick ontspannen en gemoedelijk. Fijn dat ik ook mijn eigen ideeen kon inbrengen.

Rick, bij deze bedankt voor je bewezen diensten!!

Gr vanaf de Brink!

 

Referentie over Verkoopcoach Rick Rijshouwer

Vorig jaar besloten mijn vrouw en ik te wisselen van makelaar, omdat we niet tevreden waren over de eerste makelaar. Wij besloten gebruik te gaan maken van de diensten van Makelaarsland. Via Makelaarsland werden wij in contact gebracht met Rick Rijshouwer van Rijshouwer Styling. Als verkoopcoach zou hij ons helpen bij het maken van een goede verkoopbrochure inclusief foto’s van onze woning. Over het resultaat daarvan zijn wij meer dan tevreden. De brochure zag er zeer professioneel uit en de foto’s waren niet alleen mooi, maar geven ook nog eens een realistisch beeld van onze woning en ademen precies de sfeer van onze woning uit. Voor het maken van de foto’s heeft Rick wat kleine wijzigingen in ons interieur aangebracht, die wij zo mooi vonden dat na het nemen van deze foto’s we deze wijzigingen permanent hebben overgenomen. Inmiddels is onze woning verkocht.

Wij waren zo tevreden over de dienstverlening van Rick, dat wij besloten ook gebruik te maken van zijn diensten (interieuradvies) voor onze nieuwe woning. Wij hadden al behoorlijk nagedacht over onze wensen, maar hadden behoefte aan professioneel advies voor het nemen van de laatste beslissingen. Inmiddels wonen wij al drie maanden in onze nieuwe woning en hadden wij geen mooiere en geslaagdere inrichting kunnen wensen dan het bereikte resultaat. Rick heeft daar een beslissende rol in gespeeld.

Rick zelf is een zeer gedreven professional, die niet alleen zeer talentvol is, maar ook nog eens al zijn afspraken nakomt en een zeer prettige persoonlijkheid heeft. Kortom, wij kunnen Rick van harte aanbevelen.

Walter & Wendy Jans.

 

Referentie over Verkoopcoach Nathalie Zigterman

Beste Nathalie,

Bedankt voor je zeer professionele inzet. De uitstekende kwaliteit van de presentatie heeft ongetwijfeld bijgedragen aan de verkoop van ons appartement.

Het inrichten van het appartement, zodat deze representatief  in de zeer complete brochure komt, heeft bij de diverse bezichtigen dan ook veel complimenten opgeleverd.

En wat ook heel belangrijk is, is dat wat je afspreekt ook nakomt. 

Wij zijn uitermate tevreden en bevelen Makelaarsland en Verkoopcoach en met name jou, dan ook ten zeerste aan.

Nogmaals, bedankt voor je inzet.

Met vriendelijke groet,

Willem en Willy den Doop

 

Referentie over Verkoopcoach Jakob van Vliet (8 juni 2012)

Na een zorgvuldige afweging gekozen voor Makelaarsland en daar hebben we geen spijt van gehad. Binnen twee maanden het appartement verkocht. Het begon met een prettig intakegesprek met de verkoopcoach Jakob van Vliet. Tijdens dit gesprek gaf hij ons al veel tips en adviezen m.b.t. het ‘verkoopklaar’ maken van de woning. De styling en fotoreportage waren prima verzorgd en hebben zeker veel bijgedragen aan de perfecte verkoopbrochure. Wij hebben ook gekozen voor het begeleiden van de bezichtigingen door de verkoopcoach. Een snelle terugkoppeling na iedere bezichtiging, duidelijke afspraken en snelle en heldere communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Zijn enthousiaste inzet heeft zeker bijgedragen aan een snelle verkoop.

Verder ook een prima en up to date overzicht van alle relevante informatie via het persoonlijk account op ‘Mijn Makelaarsland’. Op belangrijke momenten direct contact met onze persoonlijk vastgoedadviseur en een goede advisering t.a.v. te nemen beslissingen.

Kortom, voor ons was Makelaarsland en vooral de inzet van de verkoopcoach de perfecte keus.

Referentie Verkoopcoach:

Wij willen jou van harte danken voor het verzorgen van de prachtige presentatie van onze woning. De styling tips, foto’s, plattegronden en de mooie woningbrochure hebben er voor gezorgd dat de kopers van ons huis binnen 6 uur nadat het op Funda stond al op de stoep stonden en het ook hebben gekocht!! Ook buren, familie en bekende die natuurlijk ook even gaan kijken op funda vonden de presentatie opvallend goed!.
Zo zie je maar weer, in deze tijd met veel aanbod moet je opvallen.
Dus we zijn blij dat we je ingeschalkeld hebben en nogmaals dank!.

Met vriendelijke groet,
Fam. van de Wouw. (januari 2012)

Referentie Verkoopcoach Rick Rijshouwer:

Professionele foto’s en een goede styling is tegenwoordig een must om je huis te verkopen.
Onze Verkoopcoach was zeer professioneel, gedreven en hij besteedde veel tijd en moeite om tot een goed resultaat te komen.
Ik heb bij de 1e bezichtiging na 3 maanden al mijn huis verkocht.
Heel veel geluk gehad? Misschien niet helemaal want de kopers hebben aangegeven dat met name de foto’s en de uitstraling van het huis hun aandacht trok.

groetjes,

nicolette (januari 2012)

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.