Bloggers gezocht!

Door
Roos van Schaaijk
op

Ben jij een ervaren schrijver/blogger en staat jouw huis nét of komt deze zeer binnenkort te koop bij Makelaarsland? Dan zijn wij op zoek naar jou! En naar jouw blog natuurlijk…

Wat heb jij ons te bieden?

Je hebt een vlotte, toegankelijke schrijfstijl.
Je bent creatief.
Je wilt en kunt over de belangrijkste momenten van de verkoop van jouw woning schrijven (de zoektocht naar een makelaar, woningopname, woningpresentatie maken, eerste bezichtiging, open huis, onderhandelingen etc.).

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een platform waar maandelijks meer dan 150.000 bezoekers komen. Deze bezoekers zijn geïnteresseerd in het verkopen van een woning. Super leuk en relevant dus voor hen om blogs te lezen over de verkoop van jouw woning! Dat jouw woning door de blogs extra onder de aandacht komt hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. En is jouw huis verkocht, dan ontvangt je een VT wonen cadeaukaart t.w.v. € 250 van ons!

Contact

Sta je al te springen om jouw verkoopervaringen te delen? Overtuig ons vóór 1 juli 2016 in een mail naar marketing@makelaarsland.nl.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.