Bloggers gezocht!

Door

Roos van Schaaijk

op

3 juni 2016

Ben jij een ervaren schrijver/blogger en staat jouw huis nét of komt deze zeer binnenkort te koop bij Makelaarsland? Dan zijn wij op zoek naar jou! En naar jouw blog natuurlijk…

Stop de inname van clomid en raadpleeg een arts meteen als u een van de volgende ernstige bijwerkingen opmerkt – u kunt dringende medische behandeling nodig hebben:
Overstimulatie van het ovarium.
Dit kan leiden tot pijn in het bekken, buik of kuit, zwelling of een opgeblazen gevoel, minder plassen, moeite met ademhalen of een toename in gewicht. Als dit gebeurt, kan uw arts uw dosis Clomid verlagen.
Clomid Deutschland Ohne Rezept
Wazig zien of vlekken of flitsen in de voorzijde van de ogen. Deze symptomen krijgen meestal beter, maar in sommige gevallen permanent kunnen zijn. Uw arts kan u te sturen voor een oogonderzoek.
Leverproblemen dat de ogen of de huid kan veroorzaken gele te gaan (geelzucht)
Plotselinge en ernstige hoofdpijn
Geestesziekten zoals ‘psychose’
Vertel uw arts of apotheker als een van de volgende bijwerkingen ernstig te krijgen of langer duurt dan een paar dagen:
Verhoogde pijn met periodes, zware periodes of bloeden tussen periodes
Pijn in het onderste gedeelte van de maag. Dit kan een teken van endometriose of verergering van endometriose, eierstokkanker of vergroot eierstokken
Verdunnen van de laag die de binnenkant van de baarmoeder.
Verhoogd vetgehalte in het bloed (hypertriglyceridemie), die ook alvleesklierontsteking veroorzaken.
Pijn in de upper middle of bovenste linker gedeelte van de buik. Dit kan een teken van ontsteking van de alvleesklier (pancreatitis) zijn.
Bewolkte lenzen in het oog (cataract)
Past, gevoel van zwakte, gedesoriënteerd of meer gespannen dan normaal. Ook, evenwichtsproblemen of duizelig gevoel (vertigo)
Moe of moeite met slapen (insomnia), depressie of een verandering in stemming of gedrag
Snelle of onregelmatige hartslag
spraakproblemen
Huiduitslag of jeuk
Misselijkheid of braken
Spoelen van de huid
hoofdpijn
Zwelling van het gezicht, rond de ogen, de lippen of de tong
pijnlijke borsten
verlies of dunner wordend haar
Verhoogde niveaus van leverenzymen getoond in bloedonderzoek. Dit kan betekenen dat uw lever niet goed werkt.
Contact
T: 088 200 2000
E: info@makelaarsland.nl
Over Makelaarsland

Wat heb jij ons te bieden?

Je hebt een vlotte, toegankelijke schrijfstijl.
Je bent creatief.
Je wilt en kunt over de belangrijkste momenten van de verkoop van jouw woning schrijven (de zoektocht naar een makelaar, woningopname, woningpresentatie maken, eerste bezichtiging, open huis, onderhandelingen etc.).

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een platform waar maandelijks meer dan 150.000 bezoekers komen. Deze bezoekers zijn geïnteresseerd in het verkopen van een woning. Super leuk en relevant dus voor hen om blogs te lezen over de verkoop van jouw woning! Dat jouw woning door de blogs extra onder de aandacht komt hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. En is jouw huis verkocht, dan ontvangt je een VT wonen cadeaukaart t.w.v. € 250 van ons!

Contact

Sta je al te springen om jouw verkoopervaringen te delen? Overtuig ons vóór 1 juli 2016 in een mail naar marketing@makelaarsland.nl.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.