De Makelaarsland Agent: ook bij jou in de buurt!

Door
Makelaarsland
op

Misschien kende je het al: ons Makelaarsland Agent netwerk. Agents zijn gecertificeerde, lokale makelaars uit jouw regio. Zij nemen alles uit handen bij de verkoop, zoals het begeleiden van de bezichtigingen maar óók bij het aankopen van een huis. Kortom, voor ieder wat wils en nog belangrijker: voor een vast tarief. Er zijn inmiddels 17 Agents.

Jij kiest

Vanaf 1 november 2018 is Makelaarsland gestart met het Agent netwerk.  Wij begrijpen als geen ander dat het verkopen van je huis best ‘een ding’ kan zijn. Ieder doet dat op z’n eigen manier. Zo bieden wij al bijna 16 jaar de mogelijkheid om online met ons te verkopen. Je doet zelf de bezichtigingen en wij regelen de juridische rompslomp. Toch kunnen we ons voorstellen dat er soms behoefte is aan net iets meer begeleiding, bijvoorbeeld bij een complexe woning of wanneer je zelf geen tijd hebt om de bezichtigingen te doen. Precies daarom geven wij onze klanten de mogelijkheid om te kiezen. Zelf aan het roer met hulp van ons? Dan kies je voor Makelaarsland Actief. Laat je het liever over aan de Agent? Dan kies je voor Makelaarsland Gemak.

Vind je het lastig kiezen? Hier geven we je een duidelijk overzicht van de verschillen tussen Makelaarsland Online en Lokaal.

Wie zijn dat dan?

Maak kennis met onze agents. Zoek op jouw postcode en zie wie onze agent bij jou in de buurt is.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen bij de verkoop of aankoop van een huis? Wij bellen je gratis en vrijblijvend!

Ja, bel mij terug 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.