De Makelaarsland Agent: ook bij jou in de buurt!

Door

Rosan Berkhout

op

16 september 2019

Misschien kende je het al: ons Makelaarsland Agent netwerk. Agents zijn gecertificeerde, lokale makelaars uit jouw regio. Zij nemen alles uit handen bij de verkoop, zoals het begeleiden van de bezichtigingen maar óók bij het aankopen van een huis. Kortom, voor ieder wat wils en nog belangrijker: voor een vast tarief. Er zijn inmiddels zelfs 20 Agents. Kijk hier óf en welke Agent in jouw buurt actief is!

Jij kiest

Vanaf 1 november 2018 is Makelaarsland gestart met het Agent netwerk.  Wij begrijpen als geen ander dat het verkopen van je huis best ‘een ding’ kan zijn. Ieder doet dat op z’n eigen manier. Zo bieden wij al bijna 15 jaar de mogelijkheid om online met ons te verkopen. Je doet zelf de bezichtigingen en wij regelen de juridische rompslomp. Toch kunnen we ons voorstellen dat er soms behoefte is aan net iets meer begeleiding, bijvoorbeeld bij een complexe woning of wanneer je zelf geen tijd hebt om de bezichtigingen te doen. Precies daarom geven wij onze klanten de mogelijkheid om te kiezen. Zelf aan het roer met hulp van ons? Dan kies je voor Makelaarsland Online. Laat je het liever over aan de Agent? Dan kies je voor Makelaarsland Lokaal.

Vind je het lastig kiezen? Hier geven we je een duidelijk overzicht van de verschillen tussen Makelaarsland Online en Lokaal.

Wie zijn dat dan?

Kennismaken met de Agents? Dat kan. Via deze pagina laten we je zien wie onze 20 Agents zijn en waar zij actief zijn. Je kunt zoeken op plaatsnaam of postcode om te zien wie dat in jouw regio is.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen bij de verkoop of aankoop van een huis? Wij bellen je gratis en vrijblijvend!

Even sparren met een makelaar?

Vraag nu een gesprek aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.