De Makelaarsland app: Bijna 70 % van onze verkopers gebruikt hem al

Door
Makelaarsland
op

We zijn tegenwoordig overal en nergens. Niemand zit thuis, naast de telefoon te wachten op een bezichtigingsaanvraag. Dat snappen wij. Daarom hebben we een oplossing die met je meedenkt.

Zit je op de fiets, ben je op je werk, of geniet je net lekker van je vakantie? Met de Makelaarsland app kun je gewoon door met de verkoop van je woning. Speciaal voor onze klanten hebben wij in 2015 de verkopers app ontwikkeld. Via deze app ben je 24 uur per dag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verkoop van je woning. in 2016 gebruikte 3766 van de 5667 verkopers deze app. Dat betekent dat 66% van onze verkopers de app gebruikt, een groot succes!

Makelaarsland app

Bekijk wat onze verkopers zo handig vinden aan de app.

Wat kan je allemaal met de Makelaarsland app?

  • Jouw woningpresentatie maken en beheren: foto’s uploaden, teksten schrijven en formulieren voor het juridisch dossier invullen.
  • Je te koop staande woning met één druk op de knop delen via social media.
  • Bezichtigingsafspraken komen binnen via een push-berichtje. Deze kan je zo bevestigen. Na de bezichtiging kun je vervolgens een Makelaarsland Woningreview uitsturen om feedback over de bezichtiging te ontvangen.
  • Ook biedingen ontvang je direct via een pushbericht.
  • Je kan je koopovereenkomst inzien, een tekenafspraak met kopers maken en de getekende koopovereenkomst indienen.

De app is gekoppeld aan het persoonlijke MijnMakelaarsland-account dat je hebt aangemaakt als verkoper van Makelaarsland. Om deze app te kunnen gebruiken log je eenmalig in met jouw accountgegevens.


Google play Store

App Store

 

Wil je meer weten over de app voor woningzoekers?

Ja, vertel mij meer over de app voor woningzoekers

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.