De Makelaarsland Fotografie Dagen

Door
Makelaarsland
op

 

Verkopers die hun huis deze week in verkoop plaatsen ontvangen gratis de mooiste zomerfoto’s van hun huis. De fotografen van Makelaarsland staan in de startblokken om de nieuwste Makelaarsland verkopers van een mooie fotorapportage te voorzien.

Makelaarsland Fotografie Dagen


De Makelaarsland Fotografie Dagen lopen van maandag 16 t/m vrijdag 20 juli. Verkopers die deze week besluiten de verkoopopdracht te verstrekken aan Makelaarsland krijgen een fotograaf op bezoek die aan de slag gaat met het maken van de mooiste zomerfoto’s van de woning. Verkopers ontvangen een volledige fotopresentatie ter waarde van € 139.

De Makelaarsland Fotografie Dagen moeten verkopers stimuleren om hun woning te verkopen. Veel verkopers zijn in de zomer natuurlijk bezig met vakantieplanning en het in verkoop plaatsen van de woning schiet er dan bij in. Toch is de zomer een goede tijd om te beginnen met de verkoop. Veel woningzoekers oriënteren zich namelijk in de zomermaanden.’ Aldus Jeroen Stoop, directeur van Makelaarsland.

Huizen in het zonnetje gezet


De fotografen van Makelaarsland brengen woningen optimaal in beeld. De fotografen hebben een stylingachtergrond en fotograferen met oog voor detail, kleurstelling en belichting. Met de tuin in bloei, de bomen in het groen en een blauwe lucht is de zomer dé ideale tijd voor woningfoto’s. Zo is een woningpresentatie op Makelaarsland en Funda direct perfect en klaar voor bezoek!

“Ik fotografeer graag in de zomer. De buitenomgeving ligt er prachtig bij en ook sfeerfoto’s kunnen met zomerbelichting goed worden gemaakt. Ik en mijn 20 collega’s kijken uit naar een drukke en creatieve week”, aldus fotograaf en verkoopstylist Rick Rijshouwer.

NVM Open Huis

Ook het NVM Open Huis staat alweer voor de deur. Op zaterdag 29 september gaan duizenden woningzoekenden een dagje ‘woningshoppen’. Wie in de zomermaanden werkt aan een perfecte woningpresentatie en scherpe verkoopprijs maakt een goede kans op veel bezoek tijdens het NVM Open Huis. Als de woning dan nog niet verkocht is natuurlijk!

Geschreven door Sophie van Gorsel

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.