De opvallendste huizen te koop in 2017

Door
Makelaarsland
op

We hebben weer een mooi aanbod aan woningen live staan dit jaar. Omdat binnenkijken gewoon leuk blijft, hebben we voor jullie de grootste, kleinste, duurste, goedkoopste populairste, best bekeken, best bezochte woningen van Makelaarsland op een rijtje gezet.

Duurste woning

In de 17e en 18e eeuw lieten rijke bestuurders en handelslieden uit Zierikzee in het hooggelegen en bosrijke Schuddebeurs hun royale buitenplaatsen aanleggen. In de tweede wereldoorlog zijn veel buitenplaatsen verloren gegaan. Ongeveer 20 jaar geleden is het plan opgevat om er buitenplaatsen bij te bouwen met ruime percelen voor luxe landhuizen naar het idee zoals het vroeger was. Aan de rand van deze locatie staat met een vraagprijs van € 2.350.000 deze prachtige woning.

Duurste woning

Goedkoopste woning

Een riant zwembad met kinderbad, tennisbaan, jeu-de-boules-baan, visvijver en ruime receptie. Is niet iets wat je verwacht bij het voordeligste huisje dat voor € 62.500 bij ons te koop staat. Maar je krijgt het wel degelijk. 365 dagen per jaar mag je er zelf gebruik van maken, maar verhuren is ook toegestaan en door de prachtige omgeving en vele faciliteiten is dat een hele goede optie.

Goedkoopste woning

Meest bekeken woning Online (!)

Wat zou de grootste trigger zijn geweest voor de grote nieuwsgierigheid naar deze aantrekkelijke woning? De prachtige foto’s, de goed geschreven tekst of toch de facebookcampagne die de eigenaar heeft ingezet bij ons? Laat je verrassen door de ruime, lichte en bovenal sfeervolle woonkamer.

meest bekeken online

Zit jouw droomhuis er niet tussen? We hebben nog veel meer woningen te koop staan. Maak hier een gratis zoekopdracht aan en ontvang het aanbod uit héél Nederland als eerste in je mailbox.

Ja, ik wil graag een gratis zoekopdracht aanmaken

Woning met de meeste bezichtigingen

Deze woning

is het toonbeeld van: comfort, goede afwerking, ruimte en dat alles voor een betaalbare prijs. Dat heeft gewerkt en hoe. Dit gemoderniseerd 3-kamer appartement op de 4e woonlaag met circa 75 m2 aan wooncomfort is één van de woningen die in 2017 de meeste bezichtigingen heeft gehad. Er zijn 88 bezoeken geweest in 12 dagen tijd. En is uiteraard daarna ook snel verkocht.

meeste bezichtigingen

Grootste woning

In de krul van de Maas, nabij Maaseik, ligt deze vrijstaande woonboerderij op een perceel van 12710 m2 grond met een woonoppervlakte van maar liefst 691 m2 verdeeld over 14 kamers. De boerderij is in 2007 volledig herbouwd en verkeert in nieuwstaat. De oorspronkelijke carré is vervangen door een open U aan de achterzijde met een blik op de stad Maaseik en het natuurgebied dat daarvoor ligt.

 grootste woning

Kleinste woning

Maar wie het kleine niet eert is het grote niet …. Dus in dit rijtje kan het kleinste optrekje van Makelaarsland niet ontbreken. De studio mag dan wel ‘maar’ 33 m2 beslaan, het is van alle gemakken voorzien en het uitzicht is allesbehalve klein te noemen. Vanaf de 11e verdieping heb je een groots uitzicht over het Haagse bos en Scheveningen.

kleinste woning

Wil je gratis op de hoogte blijven van meer bijzondere woningen bij Makelaarsland, of graag belangrijk nieuws uit de huizenmarkt ontvangen?

Ja, ik ontvang graag tips en nieuws

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.