Deel je woonervaring met Aegon woonverhalen

Door
Bas Hakker
op

De woningmarkt begint weer aan te trekken en daarom is Aegon een site gestart waarop bijzondere woonverhalen worden verzameld.

Op de site http://wonen.aegon.nl/woonverhalen delen bekende en minder bekende Nederlanders hun woonervaringen. Iedereen kan een bijzonder woonverhaal insturen en kans maken op een publicatie op nu.nl!

Aegon Woonverhalen

Aegon Woonverhalen is een platform voor verhalen die te maken hebben met je eerste huis kopen of verkopen, samenwonen of trouwen, je huis verbouwen, gezinsuitbreiding, verhuizen, aflossen en sparen, maar ook wat er met je woonsituatie gebeurd als je uit elkaar gaat of arbeidsongeschikt raakt.

Huis verkopen met jouw woonverhaal

Via het woonplatform kun je ook laten weten dat jouw huis te koop staat! Het delen van mooie woonervaringen geven je huis karakter en maken een huis aantrekkelijk voor potentiële kopers. Bij jouw persoonlijke woonverhaal wordt een link geplaatst naar je woningpresentatie op Funda. Op deze manier genereer je extra publiciteit voor je woning.

Publicatie op nu.nl

Het meest gelezen woonverhaal kan zelfs een publicatie op Nu.nl winnen. Met een bereik van meer dan 5 miljoen unieke bezoeken komt jouw woning dan natuurlijk goed onder de aandacht.

Klik hier om jouw woonverhaal in te sturen of de verhalen van bijvoorbeeld Leontien van Moorsel, Sylvia Geersen en Babette van Veen te lezen.

Bron: Aegon

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.