Funda Toppositie

Door
Roos van Schaaijk
op

Door het grote aanbod op funda genereert een zoekopdracht vaak een lange lijst met woningen. Met funda Toppositie geef je extra zichtbaarheid aan individuele objecten. Toppositie licht je object gedurende een week of maand uit en zet deze prominent bovenaan de pagina, boven de zoekresultaten. Dat geldt voor desktop, tablet en mobiel.

Matching naar relevantie
Om het product extra efficiënt en relevant te maken wordt jouw huis in toppositie gematched met zoekers op funda. Wanneer de plaats en de prijs van hun zoekopdracht en jouw object overeenkomen, ben je voor hen zichtbaar in Toppositie. En uiteraard: je huis wordt ook gewoon in de resultatenlijst getoond.

Hoe funda Toppositie werkt
Toppositie wordt boven de zoekresultaten getoond. Voor desktop zijn er 3 posities, voor tablet 2 en bij mobiel 1. Wanneer er meer Topposities actief zijn dan in 1 keer getoond kan worden, worden de beschikbare Topposities willekeurig ingeladen. Zo geeft u uw object gedurende de gehele looptijd van jouw contract meer zichtbaarheid op funda. En dus niet, zoals in het verleden met Tophuis gebeurde, jouw object langzaam naar beneden schoof wanneer er nieuwe Tophuizen werden ingezet.

Te bestellen vanaf 9 december!

Bron: Funda

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.