Geef alvast een online rondleiding met de ‘Walkthrough video’

Door

Blinqlab

op

2 augustus 2017

Op zoek gaan naar het perfecte huis kost vaak veel tijd. Het aanbod op funda is groot en hierdoor is de kans aanwezig dat potentiële kopers niet alle geschikte huizen kunnen bezichtigen. Een bezichtiging kost namelijk veel tijd en genoeg tijd is er niet altijd.

Een Walkthrough video is dé ideale manier om je te onderscheiden tussen al het aanbod en er voor te zorgen dat de kijker al online een rondleiding krijgt, nog voordat er een bezichtiging is aangevraagd!

Online rondleiding

Kijkend naar een Walkthrough video lopen potentiële kopers als het ware door de woning. Op deze manier laat je letterlijk zien wat voor bijzonders je allemaal in huis hebt. Een ultieme manier om de sfeer van jouw woning over te brengen. Een eerste indruk maak je immers maar één keer. Daarnaast toont de Walkthrough video hoe de ruimtes met elkaar verbonden zijn, waardoor de potentiële kopers een goede indruk krijgen van de indeling van de woning.

Bekijk hier een voorbeeld van een Walkthrough video

Ultieme ranking op funda

Woningen mét een Walkthrough video worden hoger in de funda-ranking geplaatst dan woningen zonder een video. Hierdoor is de woning dus beter vindbaar. Ook zorgt een (Walkthrough) video ervoor dat mensen de woning langer bekijken. Het adres wordt direct in beeld gebracht en hierdoor is het ook een ideaal middel om te promoten op social media. Laat vrienden en familie de video delen, krijg hierdoor nog meer online kijkers en dus meer gerichte bezichtigingen!

Bestellen

Voor een meerprijs van € 85 (op het presentatiepakket) maakt de fotograaf een Walkthrough video van jouw woning. Dit wordt gedaan nadat de foto’s en 360° foto’s van de woning zijn gemaakt. Je kunt dit aangeven als de afspraak wordt ingepland.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.