Hoe verkoop ik mijn huis tijdens het EK voetbal?

Door
Makelaarsland
op

Je heb ze vast al hier en daar gespot: vlaggen, slingers, ballonen, spandoeken in de kleur oranje of natuurlijk het rood-wit-blauw. Het duurt niet lang meer of het eerste fluitsignaal van het EK klinkt. Steeds meer huizen en zelfs hele straten zijn al volledig versierd. Wat nu als je net van plan bent je huis te verkopen of je huis net te koop staat in zo’n prachtige oranjebuurt?

In plaats van wachten op het EK voetbal nu alvast je huis verkopen?

Ja, ik wil mijn huis aanmelden

Voor het verkopen van je huis is een goede presentatie erg belangrijk. Uitgangspunt is daarbij dat je huis een neutrale maar wel uitnodigende sfeer uitstraalt. Het is maar de vraag of je dat bereikt als je in een echte “Oranje Straat” woont. Neutraal is het in elk geval niet. Zorg er dan ook voor dat tijdens bezichtigingen de oranje gekte in huis niet overheerst.

Do: een kop koffie met oranjetompoezen
Don’t: vlaggetjes ophangen in huis en rondslingerde voetbalplaatjes

Ieder nadeel heb z’n voordeel
Heeft u zo uw best gedaan om uw woning neutraal te maken, maar is de buurt geheel oranje gekleurd? Maak dan van het EK dé gelegenheid om potentiële kopers de gezelligheid van de straat te laten zien en de buren alvast een beetje te leren kennen.

Verkoopcoach
Moeite om zelf met een objectieve blik naar jouw eigen woning te kijken? Denk dan aan de Verkoopcoach. Ook jouw huis wordt in korte tijd en met minimale middelen verkoopklaar gemaakt. Gereed voor een perfecte woningpresentatie op internet en tijdens bezichtigingen, ook tijdens het EK!

Geschreven door Marieke Blezer
Styliste Casa & Co / Verkoopcoach

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.