Hoe verkoop je een leegstaande woning?

Door
Makelaarsland
op

Lege woningen verkopen moeilijker dan ingerichte woningen. De sfeer van een woning is moeilijk over te brengen zonder inrichting en eventuele oneffenheden in de afwerking vallen veel meer op.

De potentiële koper kan minder goed inschatten hoe de woning er ingericht uit kan zien. Om kopers toch een goede indruk te geven bieden de kartonnen meubels van CUBIQZ uitkomst!

Wat is CUBIQZ ?

Het CUBIQZ  inrichtingsconcept bestaat uit modules van karton, voorzien van een cover met fotoprint of een op maat gemaakte stoffen hoes. In combinatie met stijlvolle accessoires is CUBIQZ een prima budgetvriendelijke oplossing. Kopers krijgen een goed beeld van de mogelijkheden van de woning en de woning wordt sneller verkocht.

Een voorbeeld uit de praktijk

In januari heb ik een leegstaande woning ingericht met de decor meubels van CUBIQZ. De woning stond al 2 jaar te koop. Gedurende deze 2 jaar waren er nagenoeg geen bezichtigingen geweest . De eigenaresse heeft mij toen gevraagd mee te denken over een oplossing. De woonkamer en een slaapkamer heb ik voorzien van de decor meubels  van CUBIQZ aangevuld met sfeervolle accessoires. Ook de keuken en badkamer kregen meer sfeer door toevoeging van wat smaakvolle accessoires. Met de nieuwe inrichting, foto’s en een nieuwe vermelding op FUNDA was de woning binnen 6 weken verkocht.

De reactie van de koper op de inrichting: Complimenten voor de manier waarop het huis ingericht is. Dit is voor mij de reden geweest om toch te komen kijken naar het appartement. Ik kon mij zo goed een voorstelling maken van een indeling die ik voor ogen had.”

Dit verhaal staat niet op zich. 75% van de projecten ingericht met de meubels van CUBIQZ in 2012 door casa&co. is binnen 6 weken verkocht.

Geschreven door Marieke Blezer
Eigenaresse casa&co.

*Over casa&co.
Casa&co. bestaat uit interieurstyliste Marieke Blezer. Marieke is gespecialiseerd in het goed presenteren van te koop staand vastgoed en verzorgt als verkoopcoach veel woningpresentaties voor klanten van Makelaarsland. Ook voor bewoonde woningen biedt casa&co. diensten om de presentatie te verbeteren, zoals vastgoedstyling en woningfotografie.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.