House of KIKI lanceert De Verkoopcoach

Door

Makelaarsland

op

23 maart 2011

 

Gerenommeerd opleidingscentrum House of KIKI introduceert een nieuwe en onderscheidende verkoopdienst in Nederland. Het inschakelen van ‘De Verkoopcoach’ is dé nieuwe verkooptrend voor huizenverkopers die hun woning professioneel en op een goede en snelle manier willen verkopen in de huidige woningmarkt.

 

Diensten Verkoopcoach


De Verkoopcoaches bieden twee diensten aan. De presentatiedienst met verkoopstyling, professionele woningfoto’s, enthousiaste aanbiedingstekst, uitgebreide 2D plattegronden en luxe brochures. Daarnaast de bezichtigingsservice voor het aanbieden van onderscheidende rondleidingen aan potentiële huizenkopers. De Verkoopcoach neemt de tijd, heeft inzicht in de wensen van de koper en laat de mogelijkheden van het huis zien.

Huizenmarkt

Waar voorheen een makelaar alles op zich nam, vraagt de huidige moeilijke woningmarktsituatie om specialisme. De makelaar waardeert c.q. taxeert, onderhandelt en verzorgt de juridische rompslomp.
De verkoopcoach daarentegen verzorgt de styling en presentatie van de woning en is bekwaam om de rondleidingen te verzorgen. De resultaten na onderzoek door House of KIKI, bevestigden reeds dat huizen sneller verkopen na verkoopstyling door een CNVV verkoopstylist . Medio 2010 signaleerden Kirsten Slager en Kim Kanters, oprichters van House of KIKI, dat de behoefte van huizenverkopers groeide om tegen een lage prijs de woningpresentatie toch zo professioneel mogelijk aan te willen bieden. Dit betekende het startsein van een nieuwe trend in de Nederlandse woningmarkt: De Verkoopcoach met de presentatiedienst en bezichtigingsservice, die net een stapje verder gaat binnen de makelaarsmarkt.

Het ‘Verkoopcoach’-netwerk is reeds gestart met 22 zelfstandige verkoopcoaches die in elke regio van Nederland actief zijn. Iedere Verkoopcoach heeft de opleiding tot ‘Verkoopcoach’ met succes afgerond en is gespecialiseerd in het verzorgen van de woningpresentatie en rondleidingen.

Groot succes


In januari 2011 is het ‘Verkoopcoach’-netwerk gestart met een pilot. Na ruim 70 opdrachten en meerdere verkochte woningen gaan ‘De Verkoopcoaches’ nu voor groot succes.
Op de website www.mijnverkoopcoach.nl  is uitgebreide informatie te vinden over de coaches.
Tevens is het mogelijk de dichtstbijzijnde Verkoopcoach direct te vinden.

Verkoopcoach en makelaars


De diensten van de Verkoopcoach zijn een perfecte aanvulling op makelaarsdiensten. Jeroen Stoop, directeur van Makelaarsland, zag al snel het profijt van de Verkoopcoach van House of KIKI in;
“Het belang van een uitstekende woningpresentatie op Funda is tegenwoordig essentieel. Normaliter verzorgen verkopers van Makelaarsland zelf de presentatie. Met de diensten van ‘De Verkoopcoach’ is er een prachtige aanvulling voor onze klanten die geen tijd hebben om dit onderdeel zelf te verzorgen of simpelweg de best mogelijke presentatie op het internet willen hebben”, aldus directeur van Makelaarsland Jeroen Stoop.

Bron: House of KIKI

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.