Hypotheekgesprek op de ING Hypothekendag

Door
Makelaarsland
op

Aan het rondkijken naar een koophuis of wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor je huidige hypotheek? Loop zaterdag 29 september binnen bij een van de 61 deelnemende ING kantoren tijdens de ING Hypothekendag.

Zonder afspraak en helemaal vrijblijvend kun je al je vragen stellen aan een hypotheekadviseur. In dit gratis oriënterend gesprek krijg jij, indien mogelijk, al enkele scenario’s van hypotheekvormen te horen. Neem alvast benodigde informatie mee zoals loonstrook of jaaropgave, eventueel je WOZ-waarde van je huidige huis, je bruto maandlasten.

Let op: Dit is een oriënterend gesprek. Indien je ervoor kiest om het adviestraject in te gaan, worden hier wel kosten voor gerekend. Uiteraard zal de ING-adviseur je hierover informeren.

Goede voorbereiding

Een week na de Hypothekendag, namelijk op zaterdag 6 oktober, staat de NVM Open Huizen Dag weer in de agenda van veel huizenverkopers. Op deze dag trekken mensen er massaal op uit om kennis te maken met hun droomhuis. De ING Hypothekendag is ideaal ter voorbereiding op deze Open Huizen Dag: met de informatie die je van de ING adviseur krijgt, kun je scherp op pad.

Nieuw dit jaar! Voor de klanten waar geen kantoor in de buurt is, zitten onze adviseurs van de Omnihub in Bunnik telefonisch klaar. Klanten uit de omgeving van deze kantoren ontvangen hier een e-mail over.

Uiteraard kunnen ook niet-ING-klanten terecht op de ING Hypothekendag bij een deelnemend kantoor of door op de dag zelf een bel-mij-nu verzoek te doen bij ING. ​​Klik hieronder voor alle informatie over de deelnemende kantoren.

Meer informatie

Liever een ander moment?

Ben je niet in de gelegenheid om zaterdag 29 september langs te komen, of wil je al eerder jouw vragen stellen? Maak dan voor een ander moment een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek met een van de hypotheekadviseurs van ING.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.