Krijg meer korting op je abonnement met quad play!

Door
Makelaarsland
op

Ga jij verhuizen? Dan is dit een ideaal moment om weer eens na te denken over het verhuizen van je abonnementen voor tv, internet en telefonie.

Is jouw abonnement nog wel het meest voordelig? Welke zenders wil je ontvangen? Waar wil je je abonnementen afsluiten? Tegenwoordig is daar een vraag bij gekomen: kun je ook je mobiele abonnement gebruiken?

Haal voordeel uit je abonnement

Zodra je verhuisd bent, wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer online om bijvoorbeeld je familie, vrienden, verre kennissen, de (oude) buren laten weten dat er een housewarming aan komt. Daarnaast wil je dit natuurlijk het liefst met een aantrekkelijk abonnement. Tegenwoordig bieden de grote merken KPN en Ziggo, maar ook T-Mobile en Telfort, meer voordeel. Dit doen ze door het geven van korting bij het aanschaffen van een alles-in-één abonnement. Heel leuk allemaal, maar wat heb je daar nou voor nodig? Heel simpel: namelijk alleen je mobiel abonnement! Dit noemen we quad play.

Quad play

Wat is quad play dan precies? Dit is een pakket waarbij je internet, tv, vaste én mobiele telefonie in één bundel afsluit bij één provider. Waarom is dit abonnement type dan zo aantrekkelijk? De grote merken in Nederland geven extra korting, meer mobiele data en niet onbelangrijk; een extra zender. Sinds 2016 geeft KPN meer voordeel als je vier diensten bij de provider afneemt. Na het samengaan van Vodafone en Ziggo, biedt ook VodafoneZiggo extra’s bij het combineren van tv, vast internet en vaste telefonie. Zo geven T-Mobile, Telfort en Simyo ook een extraatje bij het combineren van alles-in-één met mobiele telefonie.

Gelijk ook uitrekenen hoeveel je op je makelaarskosten kan besparen?

Bereken je besparing

Meer voordeel te behalen met quad Play

Het is erg aantrekkelijk voor de providers als klanten alle vier de diensten afnemen bij dezelfde provider. Voor het combineren van de diensten geven de providers daarom graag een extra korting. Aan elk voordeel hangt vaak ook een nadeel (en ja, hier dus jammer genoeg ook). In dit geval is het nadeel dat je niet zomaar met één van de diensten kunt overstappen, zonder dat je de extra’s verliest. Hierdoor wordt het ingewikkelder om ‘alles-in-één abonnementen’ te vergelijken.

Trends 2017

Naast het bieden van voordeel is de strijd ook losgebarsten op het gebied van internetsnelheid en natuurlijk zenderkeuzes. Providers troeven elkaar af met aantrekkelijke extra filmpakketten of meer sportzenders van Fox en Ziggo. Ziggo heeft bijvoorbeeld op het gebied van zenders een flinke slag geslagen. De provider is de enige partij waar je HBO in je zenderpakket kunt krijgen. Het is de zender van populaire films en series zoals Game of Thrones.

Voor iedereen die verhuist is het aantrekkelijk om eens te onderzoeken of extra voordeel lonkt met een Alles-in-één abonnement. Klik op de link en vergelijk de verschillende alles-in-1 abonnementen!

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.