Leukste review van de maand: februari

Door

Maartje Lute

op

1 maart 2019

Bij Makelaarsland zette we onze kopers én verkopers altijd op één. Afgelopen maand beoordeelden jullie ons met een 8,6 op funda! Omdat wij dit niet zonder jullie konden bereiken, lichten wij elke maand een leuke ervaring uit in deze rubriek!’

Deze maand:

‘Deze hoge beoordeling omdat Makelaarsland deze oprecht verdiend. Met name wil ik de pluim uitdelen aan makelaar Pascal van der Tuin. Het contact met hem verliep ontzettend soepel. Hij heeft ons werkelijk excellent begeleid en geholpen in het gehele proces. Dank daarvoor, Pascal!

Ook merk ik dat Makelaarsland het proces goed op orde heeft doordat ik, als klant, niet één keer het gevoel heb gehad dat hun eerstelijns helpdesk niet wist wie ik was. Dit kan alleen maar als deze ondersteund wordt door een goed gedocumenteerd informatiesysteem dat gekoppeld is aan mijn telefoonnummer. Er zijn een hoop bedrijven die hier een voorbeeld aan zouden kunnen nemen.

Kortom: Aan alle medewerkers van Makelaarsland. Chapeau!

  • Deze verkoper beoordeelde ons met maar liefst een 9,5!

Bij een traditionele makelaar betaal je een percentage van de koopsom, courtage heet dat. Makelaarsland werkt niet met courtage maar met een vast en laag tarief. Dit bedrag wordt achteraf bij de notaris verrekend, dus pas op het moment dat jouw huis wordt overgedragen aan de koper. Wij kunnen de kosten zo laag houden vanwege onze moderne aanpak.

Ben je benieuwd naar wat Makelaarsland voor jou kan betekenen? We bellen je gratis en vrijblijvend terug.

We zijn tegenwoordig overal en nergens. Niemand zit thuis naast de telefoon te wachten op een bezichtigingsaanvraag of een bieding. Dat snappen wij. De Makelaarsland app zorgt ervoor dat jij, waar je ook bent, 24/7 op de hoogte bent van de voortgang van de verkoop. Nog belangrijker: via de app heb je zélf ook invloed op het verkoopproces!

Meer reviews lezen? Bekijk dan nu al onze Funda beoordelingen en laat je verrassen door de ervaringen van duizenden andere slimme verkopers!

Wat is mijn huis waard?

Gratis waardebepaling

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.