Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door
Makelaarsland
op

Als grootste makelaar van Nederland dragen wij graag ons steentje bij aan de samenleving. Duurzaam ondernemen en klantgericht werken staan daarom centraal bij Makelaarsland.

People

Als dienstverlenende organisatie zijn onze medewerkers uiterst belangrijk. Door samen te werken als team proberen wij de best mogelijke dienstverlening te bieden aan onze klanten.

  • Wij stimuleren onze medewerkers om zich te ontwikkelen en bieden naast interne trainingen ook diverse opleidingstrajecten aan.
  • Elke 2 maanden vindt overleg plaats met onze medewerkers om in kaart te brengen hoe het gaat met de organisatie en wat er verbeterd kan worden aan de processen binnen Makelaarsland.

Planet

Makelaarsland verschilt onder andere van de traditionele makelaardij, omdat de verkoper (en dus niet de makelaar) zelf de bezichtigingen begeleidt.

  • De verkoper hoeft voor een bezichtiging niet naar huis, maar is al thuis. Dit scheelt jaarlijks duizenden autoritten van makelaars naar klanten toe.
  • Bijna alle communicatie met Makelaarsland gaat via telefoon, e-mail of de Makelaarsland app. Woningbrochures worden digitaal aangeboden en verzonden en ook alle juridische stukken van een woning worden opgevraagd per e-mail.  Zo voorkomen wij onnodig papiergebruik.

Profit

Makelaarsland is in 2005 opgericht door Jeroen Stoop. Als voorvechter voor de consument bedacht Jeroen een unieke formule. Hierin stonden transparant makelen en het bieden van alleen de dienstverlening die de klant écht nodig heeft om zijn of haar huis te verkopen centraal. Makelaarsland is een commerciële organisatie, maar wij proberen de kosten voor de klant zo laag mogelijk te houden, zonder dat de kwaliteit op welke wijze dan ook wordt aangetast.  Dit doen wij door op alle vlakken zo efficiënt en effectief mogelijk te werken. De grootste kostenpost voor een makelaar; namelijk het begeleiden van bezichtigingen, is uit onze dienstverlening gehaald. Samen met een volledig geautomatiseerd besturingsproces en een gemotiveerd team bieden wij hoge kwaliteit tegen de laagste kosten.

Geschreven door

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.