De Makelaarsland app: nu óók voor bijna-verkopers

Door
Makelaarsland
op

Stel: je bent nog niet helemaal bekend met Makelaarsland maar toch nieuwsgierig hoe dat ‘samen verkopen’ nu werkt…  Geen punt: je kunt nu met onze app de proef op de (koop)som nemen en alvast aan de slag alsof jij een verkoper bent!

Jouw huis verkopen is een hele stap, dat snappen wij.  Deze stap willen we voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken en daarom begeleiden wij je graag. Dit doen we door te luisteren naar onze klanten, de verkopers, maar ook naar de bijna-verkopers. Je wilt van tevoren graag weten wat je te wachten staat. Daarom hebben wij de Makelaarsland app. Het leuke? Deze is nú ook voor bijna-verkopers te gebruiken! Zo kun je thuis op de bank ervaren hoe het voelt om je woning in verkoop te zetten.

Hoe werkt het?

Download de app op jouw telefoon of tablet, daar vind je alles over onze aanpak. Daarna kun je helemaal gratis en vrijblijvend een proefaccount aanmaken. Hiermee kun je alles doen wat een échte verkoper doet. Je begint met het maken van de tekst. Je geeft aan wat jouw woning en wijk uniek maken, bijvoorbeeld die leuke koffiezaak verderop. Dan komt het leukste: je kunt zélfs al de woningfoto’s bijvoegen! Hierna ben je al bijna klaar om de verkoop te starten. Voelt het goed? Dan kun je er hier ook voor kiezen om de verkoopopdracht te plaatsen. Natuurlijk bellen we je daarna eerst om alles nog eens rustig te bespreken en je vragen te beantwoorden. Ontdek hier wat de Makelaarsland app nog meer voor jou kan betekenen.


Google play Store

App Store

Verkopen zonder app?

Heb je hem al getest of wil je zonder gebruik van de app met ons verkopen? Geen probleem, dat kan. Je kunt je hier aanmelden.

Jouw droomhuis vinden kan óók met de app

Tegenwoordig kun je als woningzoeker bijna niet meer zonder onze super handige app. Als je via de app een zoekopdracht aanmaakt, ontvang je van ons het volledige aanbod dat voldoet aan uw wensen. Je ontvangt dus het woningaanbod van alle NVM makelaars, maar ook van alle VBO- en VastgoedPro makelaars én de woningen in de stille verkoop.

Vertel mij meer over de app voor woningzoekers

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.