Makelaarsland ervaringen: Leukste review van de maand

Door

Roos van Schaaijk

op

19 september 2018

Bij Makelaarsland werken we samen met onze verkopers. Afgelopen maand beoordeelden zij ons met een 8,6 op funda! Omdat wij dit niet zonder onze verkopers konden bereiken, lichten wij elke maand een leuke review uit in deze rubriek!

Deze maand:

“Makelaarsland levert een fantastische en tot in de puntjes gestroomlijnde en verzorgde service. Juist omdat je bij deze vorm van makelaar zelf een aantal zaken in handen hebt, is de begeleiding heel belangrijk. Ik ben heel erg tevreden over de duidelijke instructies, en het aangename professionele contact met alle medewerkers en aangesloten uitvoerders van Makelaarsland waarmee ik in aanraking ben geweest. Ik kan werkelijk geen kritiekpunt bedenken dus gewoon een dikke welverdiende 10.”

  • Deze klant beoordeelde ons met maar liefst een 10,0!

“Juist omdat je bij deze vorm van makelaar zelf een aantal zaken in handen hebt, is de begeleiding heel belangrijk.”

Bij Makelaarsland weten we dat de beste huizenverkoper de eigenaar zelf is. Daarom laten wij de eigenaar zelf de bezichtigingen begeleiden. Uiteraard zijn wij er ons van bewust dat er dagelijks honderd(en) bezichtigingen op ons aanbod worden aangevraagd. Dat vraagt om een strakke begeleiding. We coachen onze verkopers met een team van enthousiaste medewerkers. Het papierwerk nemen we uit handen en met een sterk georganiseerd ICT-systeem minimaliseren we de kans op fouten en bieden we handige tools.

“Ik ben heel erg tevreden over […] het aangename professionele contact met alle medewerkers en aangesloten uitvoerders van Makelaarsland waarmee ik in aanraking ben geweest.”

Mede dankzij ons ICT-systeem is élke medewerker op de hoogte van jouw dossier, van onze juristen tot jouw persoonlijke makelaar en van onze adviseurs tot de financiële afdeling. Je wordt dus altijd geholpen door iemand die weet waar het voor jou over gaat. Naast onze ‘eigen’ medewerkers, werken we samen met een deskundig team van taxateurs en fotografen. Ook zij weten wat Makelaarsland betekent en zorgen ervoor dat zij zowel jou als het kantoor op de hoogte houden van alles wat zij doen.

Ben jij benieuwd wat andere klanten van ons vinden? Bekijk dan nu al onze Funda beoordelingen en laat je verrassen door de ervaringen van duizenden andere slimme verkopers!

Wat is mijn huis waard?

Gratis waardebepaling

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.