Makelaarsland ervaringen: Leukste review van de maand

Door

Rosan Berkhout

op

29 oktober 2018

Bij Makelaarsland werken we samen met onze verkopers. Afgelopen maand beoordeelden zij ons met een 8,6 op funda! Omdat wij dit niet zonder onze verkopers konden bereiken, lichten wij elke maand een leuke ervaring uit in deze rubriek!

Deze maand:

‘De contacten via de site verliepen prima, gestelde vragen werden bevestigd en binnen een dag hadden we antwoord. Ook telefonisch waar nodig goed geholpen. Ook als onze vaste contactpersoon er niet was hadden we een goede back-up. Verder viel ons op dat ze actief meedenken en in vergelijking met eerdere ervaringen is de prijs kwaliteit erg goed. Al met al een prima ervaring.’
  • Deze klant beoordeelde ons met maar liefst een 9,5!

De contacten via de site verliepen prima, gestelde vragen werden bevestigd en binnen een dag hadden we antwoord.”

Bij Makelaarsland kunnen klanten op verschillende manieren contact opnemen. Zo kunnen onze verkopers altijd met ons bellen maar daarnaast hebben zij ook de mogelijkheid om te mailen óf een bericht te sturen via de app of MijnMakelaarsland. Alle berichten worden zo snel mogelijk naar de juiste persoon doorgezet zodat er snel kan worden gehandeld. Op die manier heeft de klant altijd nog dezelfde dag antwoord. Dat geldt uiteraard voor alle partijen die contact met ons opnemen. En omdat we ook op zaterdag geopend zijn van 09:00 – 16:00 uur, kun je zelfs in het weekend bij ons terecht. Wel zo fijn.

Ben je benieuwd naar wat Makelaarsland voor jou kan betekenen? We bellen je gratis en vrijblijvend terug.

Verder viel ons op dat ze actief meedenken en in vergelijking met eerdere ervaringen is de prijs kwaliteit erg goed.”

Onze makelaars zijn de hele dag bezig met het makelaarsvak. Zij begeleiden hun klanten zo optimaal mogelijk en komen daarom veel verschillende situaties tegen. Dat is ook de reden waarom onze makelaars veel ervaring hebben en zo hun klanten goed kunnen adviseren. Elk huis is anders dus dat vraagt om advies op maat. Ondanks dat de makelaar dit advies niet face-to-face geeft, wordt dit toch als heel persoonlijk ervaren.

Meer reviews lezen? Bekijk dan nu al onze Funda beoordelingen en laat je verrassen door de ervaringen van duizenden andere slimme verkopers!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.