Makelaarsland ervaringen: Leukste review van de maand

Door

Rosan Berkhout

op

20 augustus 2018

Bij Makelaarsland werken we samen met onze verkopers. Afgelopen maand beoordeelden zij ons met een 8,6 op funda! Omdat wij dit niet zonder onze verkopers konden bereiken, lichten wij elke maand een leuke review uit in deze rubriek!

Deze maand:

‘Ik ben zeer tevreden over Makelaarsland. Ze werken ontzettend gestructureerd en duidelijk. Bij elke vervolgstap nemen ze je aan de hand en geven aan wat er gaat gebeuren. Als je contact met ze opneemt geven ze direct antwoord op je vragen of je aangewezen makelaar belt binnen een paar uur terug. Het is mij niet duidelijk waarom mensen nog voor een reguliere makelaar kiezen. Het enige wat je zelf doet is tekst en foto’s aanleveren en de bezichtigingen. De makelaar onderhandelt goed en is goed op de hoogte. Dit alles voor een scherpe prijs.”

  • Deze klant beoordeelde ons met maar liefst een 10!

‘Bij elke vervolgstap nemen ze je aan de hand en geven aan wat er gaat gebeuren.’

Bij Makelaarsland begrijpen we heel goed dat je niet dagelijks een huis verkoopt. Omdat wij dit wél doen, nemen we jou aan de hand en zorgen we dat je van elke stap op de hoogte bent. Hier beginnen we al mee zodra je ons aan de telefoon hebt. We leggen je precies uit wat je te wachten staat tijdens het verkoopproces. Kies je ervoor om met ons te verkopen, dan krijg je een persoonlijk dossier. Zodra je met ons belt, kunnen we jouw dossier direct inzien en je daarom heel persoonlijk begeleiden. Wanneer je gebruik maakt van de Makelaarsland App, ben je 24/7 op de hoogte van de ontwikkelingen. Liever geen app? Geen probleem, dan wordt je op de hoogte gehouden via e-mail en je persoonlijke account: Mijn Makelaarsland.

‘Als je contact met ze opneemt geven ze direct antwoord op je vragen of je aangewezen makelaar belt binnen een paar uur terug. (…) De makelaar onderhandelt goed en is goed op de hoogte.’

Onze makelaars zijn er voor jou wanneer je ze nodig hebt. Elke klant krijgt een persoonlijke makelaar toegewezen die op de hoogte is van jouw dossier. Je kunt dus altijd vragen naar de juiste persoon. Ter ondersteuning is er ook nog een groot team van vastgoedmedewerkers actief. Zij zijn opgeleid om de makelaars te ondersteunen en klanten te helpen bij vragen of onduidelijkheden. Mocht je toch jouw persoonlijke makelaar nodig hebben terwijl hij of zij in gesprek is? Dan maken we een terugbelverzoek aan en zorgen we dat je zo snel mogelijk wordt teruggebeld. Zo wordt je altijd snel geholpen!

Ben jij benieuwd wat andere klanten van ons vinden? Bekijk dan nu al onze Funda beoordelingen en laat je verrassen door de ervaringen van duizenden andere slimme verkopers!

Even sparren met een makelaar?

Vraag nu een gesprek aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.