Makelaarsland ervaringen: Leukste review van de maand

Door

Roos van Schaaijk

op

30 november 2018

Bij Makelaarsland werken we samen met onze verkopers. Afgelopen maand beoordeelden zij ons met een 8,7 op funda! Omdat wij dit niet zonder onze verkopers konden bereiken, lichten wij elke maand een leuke ervaring uit in deze rubriek!’

Deze maand:

‘Een recent appartement in een gewild gebied. Dat is geen moeilijke opgave voor een makelaar dachten wij. Alle lokale makelaars waren het daarmee eens, maar kwamen met een prijs die bijna twee keer zo hoog lag als Makelaarsland. Daarom Makelaarsland ingeschakeld. Niets dan lof. Via de app en mail goed op de hoogte gehouden. Fijn telefonisch contact met onze eigen makelaar Mitch gehad. Luisterde en adviseerde, maar liet alle vrijheid bij ons. Dat we zelf de bezichtigingen moeten doen was juist heel prettig.

We hebben nu een mooi nieuwbouwhuis, maar mochten we later nog eens gaan verkopen dan komen ze zeker terug bij Makelaarsland.

  • Deze verkoper beoordeelde ons met maar liefst een 9,3!

 

makelaarsland ervaringen
 

Bij een traditionele makelaar betaal je een percentage van de koopsom, courtage heet dat. Makelaarsland werkt niet met courtage maar met een vast en laag tarief. Dit bedrag wordt achteraf bij de notaris verrekend, dus pas op het moment dat jouw huis wordt overgedragen aan de koper. Wij kunnen de kosten zo laag houden vanwege onze moderne aanpak.

Ben je benieuwd naar wat Makelaarsland voor jou kan betekenen? We bellen je gratis en vrijblijvend terug.

 

makelaarsland ervaringen

We zijn tegenwoordig overal en nergens. Niemand zit thuis naast de telefoon te wachten op een bezichtigingsaanvraag of een bieding. Dat snappen wij. De Makelaarsland app zorgt ervoor dat jij, waar je ook bent, 24/7 op de hoogte bent van de voortgang van de verkoop. Nog belangrijker: via de app heb je zélf ook invloed op het verkoopproces!

Meer reviews lezen? Bekijk dan nu al onze Funda beoordelingen en laat je verrassen door de ervaringen van duizenden andere slimme verkopers!

Even sparren met een makelaar?

Vraag nu een gesprek aan

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.