Makelaarsland Fotografiedagen

Door
Roos van Schaaijk
op

De Makelaarsland Fotografiedagen lopen van maandag 15 t/m woensdag 24 december 2014. Verkopers die de komende 10 dagen besluiten de verkoopopdracht te verstrekken aan Makelaarsland, krijgen een fotograaf op bezoek die aan de slag gaat met het maken van de mooiste winterfoto’s van de woning. Verkopers ontvangen een volledige fotopresentatie ter waarde van €149.

De fotografen van Makelaarsland brengen woningen optimaal in beeld. De fotografen hebben een stylingachtergrond en fotograferen met oog voor detail, kleurstelling en belichting. Met deze winterfoto’s is een woningpresentatie op Makelaarsland en Funda direct perfect!

Deze prachtige actie moet verkopers stimuleren om hun woning in verkoop te zetten. Veel verkopers zijn in de winter natuurlijk bezig met de feestdagen en het in verkoop plaatsen van de woning schiet er dan bij in. Toch is de winter een goede tijd om te beginnen met de verkoop. Een goed voornemen voor 2015!’ Aldus Jeroen Stoop, directeur van Makelaarsland.

Ook uw woning in verkoop plaatsen en gratis een professionele fotoreportage van uw huis ontvangen? Klik hier.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.