Makelaarsland gaat strategische samenwerking aan met Hypotheekrente.nl

Door
Sophie van Gorsel
op

Makelaarsland gaat een strategisch partnerschap aan met Hypotheekrente.nl. Doel van de samenwerking is om de processen van de huizenkoper en -verkoper op de soms turbulente woningmarkt verder te vereenvoudigen en verbeteren. Beide partijen blijven onafhankelijk in de woningmarkt van elkaar opereren.

“De visie van Hypotheekrente.nl sluit naadloos aan bij die van Makelaarsland”, zeggen directeuren bij Makelaarsland, Gijs van Wijgerden en Ivor Brevé. “Beide partijen zetten in op digitalisering voor een efficiënte dienstverlening, waarbij de klant kwalitatief goede service ontvangt tegen een scherp tarief.”

Directeur Hielke Zwanepol van Hypotheekrente.nl is ook verheugd. “Hoewel de financiering en aan- of verkoop van een woning onafhankelijke processen zijn, zijn ze wel nauw met elkaar verbonden. Een huis kopen of verkopen kan in deze tijden van economische onzekerheid enorm spannend zijn. Door onze expertises uit te wisselen maken we dit proces voor consumenten nog makkelijker.”

Neem voor verdere vragen contact op met Finn Dekker via finn@hibou.nl of 06-53314446.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.