Makelaarsland goes mobile

Door
Makelaarsland
op

 

Makelaarsland is vanaf vandaag ook mobiel te vinden! In samenwerking met  mobile marketing bureau OneShoe is een snelle, overzichtelijke en vooral gebruiksvriendelijke mobiele website tot stand gekomen waar we zeer trots op zijn. Wij kunnen onze klanten nu ook mobiel beter bedienen en zijn daarmee nog beter en gemakkelijker bereikbaar.

De mobiele website is ontstaan vanuit de wens om potentiële verkopers en kopers informatie te verschaffen over de mogelijkheden om te verkopen met Makelaarsland. Verkopers kunnen gemakkelijk de benodigde informatie opvragen en woningzoekenden kunnen op de mobiele website ons woningaanbod bekijken en snel een bezichtiging aanvragen. Daarnaast kan een potentiële koper via het scannen van een QR code direct doorgelinkt worden naar de desbetreffende woning. De website is voor elke smartphone geoptimaliseerd.

“Geïnteresseerden kunnen alle belangrijke informatie over het verkopen met Makelaarsland vinden. Onderdelen als ‘bereken je besparing’, onze nieuwe teamfilm en diverse verkooptips maken het een leuk websitebezoek.” Aldus directeur Jeroen Stoop van Makelaarsland.

Makelaarsland is continue in ontwikkeling. Wij stellen de klant centraal en blijven vooruitstrevend in onze dienstverlening. De volgende stap in de mobiele omgeving is dan ook het integreren van een nog overzichtelijker log-in systeem voor onze klanten, waardoor zij altijd en overal toegang hebben tot de meest actuele gegevens van hun woningstatus.

Geschreven door

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.