Makelaarsland goes mobile

Door

Makelaarsland

op

15 mei 2012

 

Makelaarsland is vanaf vandaag ook mobiel te vinden! In samenwerking met  mobile marketing bureau OneShoe is een snelle, overzichtelijke en vooral gebruiksvriendelijke mobiele website tot stand gekomen waar we zeer trots op zijn. Wij kunnen onze klanten nu ook mobiel beter bedienen en zijn daarmee nog beter en gemakkelijker bereikbaar.

Ambien is verbonden met een familie van geneesmiddelen genaamd sedativa of hypnotica. Het is een kalmerend middel-hypnotiserende Ambien Zolpidem Tabletten geneesmiddel dat wordt geleverd met een aantal eigenschappen van benzodiazepines. Dit is een slaappil die spierverslappende en anticonvulsieve effecten brengt. Het komt in twee vormen: pillen en sprays. Ambien wordt alleen gebruikt voor volwassenen, en het biedt de korte termijn effecten. Dit is niet voorgeschreven voor kinderen. De dosis slaappil afhankelijk van de anamnese, leeftijd, geslacht en drugs die voortdurend worden gebruikt. De standaarddosis van Ambien voor volwassenen is 10 mg per dag. Als je spray of verlengde afgifte met behulp van 12,5 mg dosis wordt voorgeschreven door de artsen. Voor oudere volwassenen, de aanbevolen dosis van 5 mg Ambien voor conventionele tabletten of 6,25 mg tabletten.
Meer informatie: www.makelaarsland.nl
Email: info@makelaarsland.nl
T: 088 200 2000 (lokaal tarief)

De mobiele website is ontstaan vanuit de wens om potentiële verkopers en kopers informatie te verschaffen over de mogelijkheden om te verkopen met Makelaarsland. Verkopers kunnen gemakkelijk de benodigde informatie opvragen en woningzoekenden kunnen op de mobiele website ons woningaanbod bekijken en snel een bezichtiging aanvragen. Daarnaast kan een potentiële koper via het scannen van een QR code direct doorgelinkt worden naar de desbetreffende woning. De website is voor elke smartphone geoptimaliseerd.

“Geïnteresseerden kunnen alle belangrijke informatie over het verkopen met Makelaarsland vinden. Onderdelen als ‘bereken je besparing’, onze nieuwe teamfilm en diverse verkooptips maken het een leuk websitebezoek.” Aldus directeur Jeroen Stoop van Makelaarsland.

Makelaarsland is continue in ontwikkeling. Wij stellen de klant centraal en blijven vooruitstrevend in onze dienstverlening. De volgende stap in de mobiele omgeving is dan ook het integreren van een nog overzichtelijker log-in systeem voor onze klanten, waardoor zij altijd en overal toegang hebben tot de meest actuele gegevens van hun woningstatus.

Neem een kijkje op onze mobiele website via m.makelaarsland.nl

Geschreven door

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.