MAKELAARSLAND MTB CHALLENGE powered bij Hargen aan Sail

Door
Makelaarsland
op

 

Het plan ligt er al enige jaren, maar op 7 juli 2012 gaat het nu toch echt gebeuren. Makelaarsland organiseert een MTB event in samenwerking met Hargen aan Sail!

In lijn met de visie van Makelaarsland zal de MTB race een echte challenge worden. In het traject worden een aantal onorthodoxe elementen aangebracht, wat de wedstrijd tot een heuse uitdaging maakt. De challenge begint met een “Le Mans” start, waarbij de deelnemers te voet vanaf het strand naar de feesttent op de parkeerplaats rennen of lopen. In de tent aangekomen stappen de deelnemers op de fiets onder begeleiding van knalharde muziek.

Route


Vanaf de parkeerplaats via het fietspad richting Schoorl aan Zee, door richting Schoorl, rechts het schelpenpad op en na een paar 100 meter het MTB parcours op. Een vol rondje parcours, dan via hetzelfde fietspad terug naar de tent alwaar er een unieke finish zal plaatsvinden met knallende muziek!

Ook uniek is de hoofdprijs: € 500 contant voor de snelste deelnemer. No place for second place!

Inschrijven


Schrijf je snel in. MAX 250 DEELNEMERS!

>> Inschrijven

Deelnemen kost € 12,50 en verschaft tevens toegang tot de feesttent voor deze zaterdag 7 juli. Die avond hebben wij Jamento geprogrammeerd staan – altijd feest!

De opbrengst en sponsorbijdrage van Makelaarsland wordt gedoneerd aan goede doelen.

Geschreven door Jeroen Stoop
Directeur Makelaarsland

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.