Makelaarsland MTB Challenge 2015

Door
Roos van Schaaijk
op

Liefhebbers kunnen zich weer inschrijven voor de MTB Challenge 2015 op zaterdag 4 juli.

Na de ‘le mans-start’ van deze mountainbikerace treffen de deelnemers in het uitdagende parcours door bos en duin enkele onorthodoxe elementen aan. Makelaarsland, de nummer 1-makelaar van Nederland, sponsort wederom dit spectaculaire evenement.

Prijzen

De prijzen zijn niet mis: € 400,00 voor de snelste man of vrouw, de nummers twee, zowel man als vrouw, verdienen € 100,00. De derde plek is goed voor € 50,00. Daarnaast worden er allerlei mountainbikegerelateerde artikelen verloot, mogelijk gemaakt door Bike Action Centre Alkmaar.

Inschrijven

Deelnemen

Schrijf je snel in op deze site

! (maximaal 250 deelnemers)

Deelnemen aan de MTB Challenge 2015 kost € 12,50 per persoon.
Let op: Helm verplicht en deelname geschiedt op eigen risico!

Voor deelname aan de challenge zijn enkel MTB bikes toegestaan! De organisatie staat erin vrij om veldbikes of bikes met additionele aandrijving uit te sluiten van deelname dan wel te diskwalificeren.

Aansprakelijkheid


De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade, diefstal of ongelukken. Elke deelnemer doet mee op eigen verantwoording.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.