Makelaarsland MTB challenge 2014

Door
Makelaarsland
op

Bikestrijd met beachgevoel

Hargen aan Sail – 4 tot en met 6 juli – houdt wederom een MTB event! Makelaarsland, de nummer-één-makelaar van Nederland, is hoofdsponsor van de challenge die zaterdag 5 juli door het bos- en duingebied bij Hargen, Groet en Schoorl wordt verreden.

De Makelaarsland MTB Challenge trekt grote namen, zoals Thijs Al die onlangs stopte als professional en ……. Enkele onorthodoxe elementen in het parcours zorgen voor extra uitdaging.

Parcours mtb challenge

Na een le mans-start vanaf het strand vertrekken de deelnemers richting Schoorl aan Zee via het fietspad. Daarna vervolgt de route richting Schoorl – rechts het schelpenpad op en na enkele honderden meters het MTB parcours op. Na een volle ronde is de finish nabij de slufter. Voor de snelste man of vrouw is de hoofdprijs 500 euro. De tweede man en vrouw krijgen 100 euro. De man en vrouw met de derde tijd krijgen beide 50 euro. Daarnaast worden fraaie mountainbike gerelateerde artikelen – gesponsord door Bike Action Alkmaar – onder alle deelnemers verloot.

Datum: zaterdag 5 juli
Tijd: 13.00 uur
Inschrijfgeld: € 12,50

> Schrijf je in

Wil je meer weten over alle activiteiten die georganiseerd worden tijdens Hargen aan Sail 2014? Bekijk de website.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.