NVM Open Huizen Dag 2016

Door
Roos van Schaaijk
op

Zaterdag 1 oktober is het tijd voor de tweede NVM Open Huizen Dag van 2016. Duizenden woningzoekers trekken erop uit om te koop staande woningen vrijblijvend en zonder afspraak te bezichtigen. 

Uit onderzoek blijkt dat 30% van de woningen die meedoen aan de Open Huizen Dag, na 12 weken verkocht is. Voor woningen die niet meedoen, ligt dat percentage op 17%. Dat betekent dat de Open Huizen Dag een zeer effectief instrument is: de kans op het snel verkopen van een huis is bijna 2x zo hoog voor deelnemende verkopers!

De NVM ondersteunt deze dag via radio, TV, internet, landelijke dagbladen en magazines. Er is dus heel veel aandacht voor te koop staande woningen in de aanloop naar 1 oktober.

Slimme verkopers doen mee met de NVM Open Huizen Dag 2016

Deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag 2016 via Makelaarsland is gratis. Vraag een informatiegesprek aan of meld je woning aan voor verkoop. Je betaalt één vast bedrag van € 1.286!

Staat je woning al te koop via Makelaarsland? Ga dan naar MijnMakelaarsland, meld je woning aan voor de Open Huizen Dag op 1 oktober 2016 en vergroot je verkoopkansen!

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.