Ontdek hoe je huis, zonder iets te doen, er als nieuw uitziet

Door
Makelaarsland
op

Soms vinden potentiële kopers het lastig om te zien wat de mogelijkheden zijn die een woning biedt. Dit kan bij een gedateerde en nog te verbouwen woning zijn of juist een leegstaande ruimte.

In dit geval kan een digitale restyling je een handje helpen. Hoe werkt dat en waar kun je uit kiezen? We leggen het graag even uit!

Digitale restyling

Wanneer kies je voor digitale restyling?

Een digtale restyling, ook wel interieur visualisatie genoemd, geeft je woning een frisse, nieuwe look. Naast een volledig ingerichte kamer, kun je met een visualisatie ook heel gemakkelijk (kleine) verbouwingen laten zien, zoals het verwijderen van een muur waardoor de keuken open wordt, of het virtueel realiseren van een nieuwe badkamer.

Digitale restyling

Ben je al verhuisd naar een andere woning? Dan kan jouw woning leeg staan en mist de sfeer en huiselijkheid van een mooie inrichting. Met een visualisatie laat je zien wat de potentie is, als de woning straks weer gezellig is gevuld.

Digitale restyling

De tegels van de badkamer waren jaren geleden helemaal van die tijd, maar kunnen nu erg ouderwets ogen. Kies voor een interieur visualisatie in moderne stijl en laat een ander beeld zien. Of zie je liever een landelijke- of klassieke look? De keuze is aan jou!

digitale restyling1. Modern  2. Landelijk  3. Klassiek

Breng een kamer tot leven met een 360 graden visualisatie

Verrijk een interieur visualisatie met een 360° beeld en laat potentiële kopers alvast rondkijken. De nieuwe look geeft de woning een frisse uitstraling en het 360° beeld brengt de woning tot leven. 360° visualisaties worden langer én intensiever bekeken. Ook is deze visualisatie te bekijken met een Virtual Reality (VR) bril!

Wil je eens weten hoe makkelijk je bij ons je woningpresentatie zelf maakt? 

Gratis uitproberen

Wat moet jij doen voor een digitale restyling?

Heel weinig. Het enige wat wij nodig hebben, is een foto van het gewenste standpunt en jouw keuze uit de moderne-, landelijke- of klassieke interieurstijl. Daarna wordt er een concept gemaakt van de visualisatie, eventuele correcties worden doorgevoerd en dan ontvang je de beelden. Laat de verkoop maar beginnen!

Digitale restyling

Een interieur of 360° visualisatie kun je bestellen in MijnMakelaarsland bij de extra diensten.

Bron: Blinqlab

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.