Positieve ontwikkelingen woningmarkt

Door
Makelaarsland
op

Er is weinig vertrouwen in de Nederlandse economie en dat heeft ook een negatieve invloed op de woningmarkt. Toch verkocht Makelaarsland ruim 1600 woningen in 2011. Met onderstaande positieve ontwikkelingen voor woningzoekers en de kracht van Makelaarsland voor je als verkoper zijn er volop kansen om jouw woning in 2012 succesvol te verkopen.

Positieve ontwikkelingen woningmarkt

  • Verlaagde overdrachtsbelasting van 6% naar 2% tot en met 1 juli 2012
  • Historisch lage rentestand
  • Verlenging Nationale Hypotheek Garantie grens van woningen tot € 350.000

Kracht van Makelaarsland

Zeker in de huidige kopersmarkt is het belangrijk dat een woningzoeker een ‘klik’ heeft met jouw huis. Daar kunt je als verkoper een belangrijke rol in spelen. Je bent namelijk flexibel, geeft informatie uit de eerste hand over jouw huis en buurt en neemt de tijd voor geïnteresseerden. Je houdt zelf de touwtjes in handen en dat is wel zo prettig anno 2012. 

Succesvol verkopen

Wil je jouw huis prominent op Funda, profiteren van NVM kwaliteit, zelf actief betrokken zijn bij de verkoop en duizenden euro’s besparen aan makelaarskosten? Vraag dan een informatiegesprek aan!

Geschreven door: Dieuwertje Spil

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.