Restylen van je huis voor verkoop: de babykamer

Door
Makelaarsland
op

Jij vindt de babykamer natuurlijk uitermate schattig, maar potentiële kopers zitten niet direct te wachten op die cute factor. Verkoopstyliste Ghislaine van Delden van Stage of Styling geeft tips die je helpen een snelle verkoop tegen een betere prijs te bewerkstelligen.

Kopers willen vierkante meters zien

Als er een plek in huis is waar de troep zich opstapelt, is het wel in de kinderkamer. Zelfs in de babykamer, waar nog niet zo veel speelgoed voorhanden is, is het al snel vol. De truc is om ruimte terug te winnen. Kopers willen vierkante meters zien, geen handige kastjes waar je de voorraad luiers in kan opbergen. Zoek hier dus tijdelijk een andere plek voor en laat de bulkaanbiedingen in de winkel even voor wat ze zijn. Je ziet op de foto wat een ruimte het geeft als de zware zwarte kast weg is.

babykamer

Geen kratjes en kastjes

Ook de commode is ontdaan van alle praktische ‘snufjes’. De kratjes om het kastje te verhogen zijn weg en het werkblad is keurig opgeruimd. Zorg ervoor dat het aankleedkussen fris is, zonder vlekken. Werk ook de geur van de laatste verschoning en luieremmer weg voor er kijkers komen!

Baby’s aan de kant

Hou de sfeer verder rustig. Een kleurtje op de muur is een probleem, mits heel basic en neutraal. Geen heftige behangetjes en felgekleurde muren. Liever ook niet te veel aan de muren ophangen.Tot slot: nooit ‘levende wezens’ op de foto. Geen honden, katten of konijnen. En zelfs geen schattig baby’tje in de babykamer. Mocht de fotograaf nou net komen tijdens het slaapje van je kindje, jammer, maar helaas, hij of zij zal toch echt even verder moeten dromen in jouw armen.

Ben je benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? We bellen je gratis en vrijblijvend terug.

Ja, bel mij terug

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.