Tevredenheid Verkoopcoach 2011

Door

Makelaarsland

op

3 februari 2012

 

De Verkoopcoach is een belangrijke extra dienst van Makelaarsland. Wij kijken altijd kritisch naar de kwaliteit van de extra diensten die wij aanbieden. Daarbij is het doen van onderzoek naar de tevredenheid van klanten die een Verkoopcoach hebben ingeschakeld onmisbaar.

Verkopers zijn zeer tevreden met de Verkoopcoach. Of het nu gaat om de fotografie of de flexibele werktijden van de Verkoopcoaches, verkopers zijn er blij mee! De Verkoopcoach wordt voornamelijk ingeschakeld om woningen in het huidige woningaanbod te onderscheiden.

 

Verkopers geven aan de dienstverlening van Makelaarsland + een Verkoopcoach net zo goed of zelfs beter te vinden dan de dienstverlening van een traditionele makelaar.

* In 2011 zijn ruim 325 woningen ‘in verkoop’ gekomen met behulp van de Verkoopcoach. Inmiddels bestaat het netwerk uit 28 enthousiaste Verkoopcoaches. De gemiddelde looptijd van woningen die in 2011 zijn verkocht met Verkoopcoach is 58 dagen.

Geschreven door: Sophie van Gorsel

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt u natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaatst u automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kunt u uw keuze achteraf ook altijd aanpassen.