Hoe tevreden waren onze verkopers in 2019?

Door
Roos van Schaaijk
op

2020. Wordt dit het jaar om je huis te verkopen? Makelaarsland verkocht in 2019 ruim 3.600 woningen en we helpen jou ook graag bij de verkoop! Voor veel verkopers zijn ervaringen van andere verkopers belangrijk. Hoe beoordeelden onze verkopers Makelaarsland in 2019? Lees mee!

We laten je zien wat de ervaringen van onze verkopers in 2019 zijn, gedurende het hele verkoopproces.

Huis te koop zetten

In de startfase van het verkoopproces hebben onze verkopers al een aantal keren contact met verschillende mensen van Makelaarsland. Onze adviseurs, de taxateur, vaak de fotograaf en ook de makelaar. De vraagprijs is bepaald en de woningpresentatie is klaar. Een spannende tijd, want na deze fase staat het huis te koop of funda en makelaarsland.nl. Ook krijgt ons te koop bord een plek in de tuin of op het raam.

Verkopers die dit traject in 2019 hebben doorlopen, gaven ons een geweldige beoordeling via Feedback Company. zij konden ons sterren geven tussen 1 en 5.

Verkocht!

En dan zijn de eerste bezichtigingen een feit en is het -vaak niet lang- wachten op een bod. Onze makelaars nemen het vanaf dat moment volledig over en zorgen voor een scherpe onderhandeling en de koopovereenkomst. Er is maar één mededeling hun missie: ‘Gefeliciteerd, jouw huis is verkocht!

Dan volgt de afwikkeling en het transport en zit de taak van Makelaarsland erop. Er zijn in 2019 ruim 3.600 woningen succesvol verkocht en wij zijn door onze verkopers na afloop van het proces beoordeeld op verschillende criteria. Gemiddeld scoren we een 8,7 op basis van 530 beoordelingen in 2019. Dat is hoger dan ooit, verkopers BEDANKT!

Lokale marktkennis

De lokale marktkennis van Makelaarsland wordt met het laagste cijfer -evengoed een prachtige 8,2- het meest onderschat. Waarschijnlijk omdat wij niet op elke hoek van iedere straat een kantoor hebben gevestigd. Toch zijn wij in elke buurt in Nederland juist heel goed op de hoogte van de actuele woningmarkt. Ook weten wij precies hoeveel mensen naar jouw woning op zoek zijn, zodat we jouw verkoopkansen prima in kunnen schatten. Daarnaast hebben we nu in 20 regio’s een lokale Makelaarsland Agent werkzaam.

Kijk snel of er ook een in jouw buurt actief is!

Zoek mijn Agent

Deskundigheid

Wij zijn lid van de NVM. Onze makelaars zijn allemaal geschoold en ook de rest van onze vastgoedadviseurs volgt cursussen en congressen om elke vraag te kunnen beantwoorden en deskundig advies te kunnen geven. Ook hebben wij een team van deskundige juristen die helemaal op de hoogte zijn en juridische rompslomp uit handen nemen. Het IT-team zorgt ervoor dat onze verkopers hun online dossier altijd kunnen raadplegen en via onze handige app 24/7 op te hoogte zijn van ontwikkelingen rondom de verkoop.

Service

Service is een van de belangrijkste maatstaven voor een bedrijf als Makelaarsland. Verkopers moeten helemaal tevreden zijn over hoe wij met hen communiceren, vanaf de eerste mail tot het laatste telefoontje. Wij voelen ons enorm gewaardeerd met de 8,7 die onze verkopers ons gaven voor onze service.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Onze adviseurs zitten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Vraag een vrijblijvend informatiegesprek aan!

Informatiegesprek aanvragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.