TOP 3 BEST GELEZEN BLOGS 2020

Door
Makelaarsland
op

Bijna is het zover, 2021. Om het jaar goed af te sluiten nemen wij je mee naar de drie best gelezen blogs van dit jaar.

3 Wat betekent onder voorbehoud van financiering?

Dit was een van de eerste blogs van 2020. In deze blog legde wij haarfijn uit wat ‘onder voorbehoud van financiering’ precies inhoudt. Want of je nu een huis wil aankopen of verkopen; je krijgt in de meeste gevallen te maken met ontbindende voorwaarden en de meest voorkomende is voorbehoud financiering.

Wil je meer weten over wat ‘onder voorbehoud van financiering’ betekent? Klik hier.

2 Ik heb overwaarde, wat kan ik daar mee en wat niet?

Op nummer twee staat de blog waarin wij tips geven wat je wel en niet met je overwaarde kunt doen. Zo kun je investeren in je nieuwe huis, een tweede huis kopen, geld schenken aan familieleden of bijvoorbeeld een wereldreis maken. Meer tips lezen? Klik dan hier.

1 Huizenmarkt 2020: coronavirus van invloed?

En last but not least, de blog over de invloed van het coronavirus op de huizenmarkt in 2020. Het coronavirus heeft invloed op iedereen, op elke branche en dus ook op de huizenmarkt. Vooralsnog lijkt de huizenmarkt de dans te ontspringen. Er werd hard gevreesd voor een daling van huizenprijzen, maar afgelopen jaar is dat niet gebeurt. Wil je op de hoogte blijven of alles rustig nalezen? Klik dan hier.

 

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief.

Houd mij 1x per maand op de hoogte

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.