Top 3: Populairste woningen in september

Door
Makelaarsland
op

In de maand september waren er weer een paar uitschieters in ons aanbod. Deze woningen zijn erg populair en hadden binnen no-time onwijs veel geïnteresseerden!

Al nieuwsgierig welke woningen uit ons aanbod nou zo goed in de smaak vallen? We houden het graag een beetje spannend, we beginnen bij de nummer 3…

 

3. Henri Eversstraat 20 Rotterdam

Kijk deze instapklare tussenwoning! De nummer 3. Niet voor niks staat dit huis ertussen natuurlijk. Deze woning straalt rust uit. Ook heeft het een ruime tuin met twee zithoeken, waarvan één overkapte. Dichtbij het centrum van Rotterdam, uitvalswegen en openbaar vervoer. Wat vind jij ervan?

Aantal bezichtigingen: 48*

Aantal vierkante meters: 115

Vraagprijs: € 239.500

 

2. Valentijnkade 55 B Amsterdam

De nummer 2 is een appartement in Amsterdam met een gezellig en ruim balkon waar je heerlijk kan zitten met mooi weer. Zie je jezelf al zitten (ik mijzelf wel namelijk)? Zoals je ook wel op de foto’s kan zien is het lekker licht binnen en kan je zeker de gewenste sfeer creëren. Dit is de verkoper ook goed gelukt, toch? Ziet er fraai uit!

Aantal bezichtigingen: 52*

Aantal vierkante meters: 52

Vraagprijs: € 275.000

 

1. Spaarnestraat 43 ‘s-Gravenhage

Hier is ie dan… Dé nummer 1. Een appartement, ideaal voor starters, dichtbij (‘wat noem je dichtbij?’ Loopafstand-dichtbij) het centrum van Den Haag. De houten deuren in dit appartement zorgen voor een warme uitstraling. Ook heeft het appartement (natuurlijk) nog een knus balkon waar je heerlijk kan zitten, vooral op de dagen dat het geen code-oranje is in Nederland… Maar goed, ik zie het appartement wel zitten. Mee eens?

Aantal bezichtigingen: 103*

Aantal vierkante meters: 68

Vraagprijs: € 125.000

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.