Top 3: Populairste woningen van deze week

Door
Makelaarsland
op

Deze week zijn er een paar flinke uitschieters binnen ons woningaanbod als we kijken naar het extreem hoge aantal bezichtigingsaanvragen.

Het is wel duidelijk dat deze woning en twee appartementen die te koop staan bij Makelaarsland, zeer geliefd zijn…

Nummer 3: Rijnstraat Amsterdam

Midden in de gezellige rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Niet ver van De Pijp en station Amstel staat dit zonnige 50 vierkantemeter tellende appartement te koop. De eigenaar schrijft: ‘Ik heb er met veel liefde gewoond (15 jaar) maar ben nu klaar voor een nieuwe stap in mijn wooncarrière: ik heb een nieuwbouwhuis laten bouwen en moet nu met een klein beetje pijn in mijn hart afscheid nemen van mijn leuke gezellige huis en deze superbuurt.’

Aantal bezichtigingsaanvragen: 55*
Aantal dagen in verkoop: 2
Aantal vierkante meters: 50
Vraagprijs: € 250.000

"

"

"

Nummer 2: Orteliusstraat Amsterdam 

Nog een appartement te koop: Een locatie in hartje Amsterdam, op een paar minuten fietsen van de Kinkerstraat, Overtoom en het Vondelpark. Én een piekfijn interieur. Gerenoveerd jaren 30 driekamerappartement met eikenhouten mozaïekvloer, een zonnig balkon en ruime berging bovenin het pand. En wat ook bijzonder is in Amsterdam: het ligt op eigen grond.

Aantal bezichtigingsaanvragen: 88*
Aantal dagen in verkoop: 2
Aantal vierkante meters: 51
Vraagprijs: € 275.000

populairste woningen

Ben je ook klaar om je woning te koop te zetten en kan je niet wachten om
alle geïnteresseerden rond te leiden? Vraag dan een
vrijblijvend telefonisch informatiegesprek
aan en wij leggen je alles uit. Ook als je meer specifieke informatie
wil hebben over de verkoopkansen in jouw buurt, kunnen wij je helpen!

"

"

Nummer 1: Hoogeveenlaan 4

Blijkbaar gaat hier het gezegde: ‘De morgenstond heeft goud in de mond’ ook op. In de wijk Morgenstond in Den Haag, vlakbij winkelcentrum Leyweg, staat namelijk het populairste huis te koop van de afgelopen week. De 5-kamer maisonnette woning met woon-eetkeuken is prima geschikt voor een gezin met kinderen. De woning is optimaal gelegen aan een groene laan met een voortuin en achtertuin op het Noordoosten met achterom en houten berging.

Let op: vanwege het extreem hoge aantal bezichtigingsaanvragen hebben de eigenaren besloten om een Open Huis te houden op zondag 20 augustus van 13:00 tot 16:30. Daarna is er mogelijkheid om een eindvoorstel uit te brengen tot 22 augustus 10:00.

Aantal bezichtigingsaanvragen: 100*
Aantal dagen in verkoop: 2
Aantal vierkante meters: 113
Vraagprijs: € 215.000

"

"

"

* Dit zijn het aantal aanvragen tijdens schrijven van het artikel. Het is mogelijk dat andere woningen of appartementen dit aantal voorbij zijn gegaan na de live gang.

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.