Top 5: meeste bezichtigingen bij Makelaarsland-huizen

Door
Makelaarsland
op

Vorige week kon je lezen welke vijf woningen in 2017 het meest online bekeken werden. De volgende vijf huizen zijn niet zo zeer online vreselijk goed bekeken, maar ze hebben wel de meeste bezichtigingen gehad. Erg populaire huizen dus. Hier de top-5 best bezochte huizen van 2017. Zie jij waarom?

Fluweelboomstraat 6 te Lent

Deze hoekwoning met veel comfort heeft zo’n 57 bezichtigingen gehad. De woning heeft slechts 13 dagen in verkoop gestaan. Dit waren een paar drukke dagen dus op de Fluweelboomstraat!

Hooglandseweg 17 te Nijkerkerveen

Dit is een authentieke woning waar de karakteristieke details nog bewaard zijn gebleven. Deze vooroorlogse vrijstaande woning is afgelopen jaren compleet gemoderniseerd, maar heeft de sfeer ook goed behouden. Ook hier zijn 57 bezichtigingen geweest binnen 14 dagen en ook verkocht!

Torenstraat 15 te Nieuwekerk A/D IJssel

Ruim 3 jaar geleden is dit huis van bouwval omgetoverd tot een moderne starterswoning op een idyllisch plekje in het oude dorp. Zo hebben de vorige eigenaren 62 bezichtigingen zelf begeleid en hebben ze binnen 12 dagen dan ook de nieuwe eigenaren gevonden!

Verzetsstrijderslaan 78 te Groningen

Dit gemoderniseerde hoekappartement is gelegen in de buurt Laanhuizen aan de rand van het Stadspark. Het appartement is in 2015 compleet gerenoveerd en ziet er top uit! Vandaar ook de 66 aanvragen voor een bezichtiging binnen enkele dagen. Welgeteld 12. Het begint voor de verkopers wel op werken te lijken…

Maalakker 58 A te Eindhoven

De eigenaren van deze rustgevende woning hebben echt de allermeeste bezichtigingen moeten doorstaan. 88 keer! Het appartement is volledig gemoderniseerd zoals je kunt zien en het onderscheidt zich door de ligging; het zonnetje op de gevel. Het appartement is gelegen in de wijk Woensel, dus de nieuwe eigenaren kunnen zo op de fiets naar de gezellige binnenstad!

Goede voornemens voor 2018, bijvoorbeeld succesvol je huis verkopen met Makelaarsland? Vraag dan een informatiegesprek over onze werkwijze aan!

Vrijblijvend informatiegesprek aanvragen

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.