Vacature: ons sales-team zoekt versterking!

Door
Makelaarsland
op

Yara Hoogwout 26 jaar, is acht maanden werkzaam als salesmedewerker. Haar team heeft versterking nodig. Bekijk hier onze vacature voor salesmedewerker.
“De Vastgoedwereld sluit helemaal aan bij mijn interesses. Ik ben bijvoorbeeld altijd nog eens van plan om een huis te kopen, helemaal op te knappen en daarna te verkopen. Vandaar mijn sollicitatie toen ik de vacature voorbij zag komen op Indeed. Ik heb hiervoor verschillende functies gehad. Ik heb een kledingzaak gehad en heb bij een kabelmaatschappij gewerkt op de sales-afdeling. Makelaarsland was een perfecte volgende stap voor mij!

Het gezicht van Makelaarsland

Het verschil met de functie van vastgoedmedewerker, waar we ook nog mensen voor zoeken, is dat onze gesprekken een stuk uitgebreider zijn. Ik kan met gemak een gesprek van een half uur voeren. Wat ik belangrijk vind, is dat de klant met al zijn vragen bij mij terecht kan.

De vragen die het meest gesteld worden zijn: ‘Waarom moeten wij voor jullie kiezen?’ ‘Wat is jullie werkwijze?’ en ‘Wat is het verschil met een traditionele makelaar?’ Dat zijn vragen die ik met volle overtuiging beantwoord. Ik sta ook volledig achter het concept van Makelaarsland, net als iedereen die hier werkt. Als salesmedewerker ben je het ‘gezicht’ van Makelaarsland. De klant krijgt jou als eerste aan de telefoon, dan is het erg belangrijk dat je een perfecte eerste indruk achterlaat. Ik wíl ze graag alle voordelen van ons product uitleggen. Daarbij vind ik het nóg belangrijker dat onze dienstverlening ook echt bij iemand past. Het komt weinig voor, maar soms adviseer ik een klant om naar een traditionele makelaar te gaan, omdat ik denk dat dit dan beter aansluit op zijn of haar wensen. Gelukkig krijgen we hier vanuit Makelaarsland ook ruimte voor.

Levensverhalen

De klanten hebben allemaal hun eigen verhaal, je hoort veel levensverhalen. Soms is de reden dat zij hun huis verkopen leuk, maar soms helaas ook minder leuk. Bijvoorbeeld vanwege ziekte of overlijden. Je speelt in op de gemoedstoestand van de persoon die je aan de lijn krijgt, empathisch vermogen is dan ook een onmisbare eigenschap. Net als werken in teamverband. Wij zitten nu met z’n vieren in een team en zijn goed op elkaar ingespeeld, we hebben onderling veel contact. We helpen elkaar en hebben gezamenlijk het doel om zo veel mogelijk gesprekken om te zetten in een opdracht. Ben je sociaal, kan je je inleven in onze klanten én een teamplayer? Dan zit je bij ons in het team goed! Bekijk hier alle vacatures die er open staan bij Makelaarsland.

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.