Vastgoedstyling februari

Door

DG Vastgoedstyling

op

13 februari 2019

Bij verkoop zijn er twee punten waarbij, als je het goed doet, de verkoopprijs zeer waarschijnlijk stijgen. De woningpresentatie én een sfeervolle fotoreportage.

Professionele vastgoedstyling is meer dan even wat kussentjes recht leggen. Iedere woning heeft andere behoeftes. Alle tools op Funda zijn pas functioneel zijn als ze een optimale beleving kunnen weergeven. Binnen 10 seconde na het kijken van de foto’s op funda bepaalt men of ze overgaan tot bezichtigen. Vastgoedstyling kan hierin nét het verschil maken. DG vastgoedstyling heeft al meer dan 100 woningen mogen stylen waarvan 93% tussen 1 dag en 3 maanden was verkocht.

Vastgoedstyling plus én klein meubelverhuur

Ruime tussenwoning met goed onderhouden tuin in een gewilde wijk in Voorhout.

Meubelverhuur in woning in Nijmegen

Ruime eengezinswoning in een autovrijestraat in Nijmegen.

Reden verkoop:
De oorspronkelijke bewoner was overleden en de erfgenamen kozen ervoor het huis te verkopen.

Budget:
De erfgenamen woonden niet in de buurt en hadden niet veel tijd om de woning zelf onder handen te nemen.  Zij wilden de woning mooi presenteren voor de verkoop maar er verder zelf niet heel veel tijd insteken. Hun notaris kwam met het advies voor verkoopstyling.

Adviezen en uitwerking:
Zoals hierboven beschreven was het voor deze mensen geen optie om heel veel tijd vrij te maken om de woning verkoopklaar te maken. Wij hebben met ze om de tafel gezeten en onze opties benoemd. Uiteindelijk hebben ze gekozen om met behulp van een kringloop de woning helemaal leeg te halen en door ons een meubelverhuur te laten plaatsen.

vastgoedstyling

Resultaat:
Door deze optie kreeg de woning een uitstraling van nu, die zeer aantrekkelijk is voor jonge mensen, met of zonder kinderen. De woning ligt in een aantrekkelijk deel van Nijmegen vlakbij winkels en station. De makelaar kon het stokje overnemen en de woning zo verkopen. Als de woning verkocht is komen wij de meubelverhuur weer ophalen. Zo hebben onze klanten er geen omkijken meer naar.

Wat bespaar ik aan makelaarskosten bij Makelaarsland?

Basisstyling in Molenhoek

Goed-onderhouden-tussenwoning in Molenhoek. 

Reden verkoop:
De bewoners hebben al een andere woning gekocht

Budget:
Deze woning was goed onderhouden en zag er verzorgd uit.  Dus er was geen groot budget nodig.

Adviezen en uitwerking:
Deze woning stond al enige tijd in de verkoop, maar er waren geen bezichtigingen. Er was vrijwel niets aan de presentatie gedaan en ook de fotoreportage was niet optimaal. De bewoners hebben ons ingeschakeld om te komen kijken wat wij voor ze konden betekenen. Tijdens de intake hebben wij meegekeken hoe we alle ruimtes zo goed mogelijk tot hun recht konden laten komen. De bewoners hoefden alleen hun persoonlijke spullen op te ruimen voor de dag van styling.

Resultaat:
Wij konden met de basis toevoeging prima aan de slag met de aanwezige inboedel. Binnen een dagdeel stond de woning goed op de foto en kon hij weer de verkoop in. Door de juiste uitstraling en sfeer beleving te laten zien waren er deze keer binnen de kortste keren meerdere gegadigden en is de woning binnen twee weken verkocht!

 

‘Ja, ik wil deze video kijken!’, denkt je natuurlijk. Klik dan op de knop Akkoord.

Hiermee plaats je automatisch de cookies van het niveau ‘Compleet’, waardoor onze site optimaal werkt. Meer info over onze cookies: privacyverklaring. Hier kun je je keuze achteraf ook altijd aanpassen.